Как да скриете времето на последното ви посещение в VKontakte

Доста често потребителите на социалната мрежа VKontakte се чудят как да скрият датата и часа на последното посещение на личната страница и дали изобщо е възможно. В това ръководство ще разгледаме най-оптималните решения на този въпрос, но е възможно предварително да се каже, че има много малко начин да се скрие времето за посещение.

Скрий времето на последното посещение

На първо място, важно е да се изясни, че за днес само един уникален и изключително неудобен метод е приложим метод за прикриване. В този случай обръщайте внимание - процесът на скриване на времето на последното посещение не е същият като активирането на режима за невидимост.

Прочетете повече: Как да активирате невидим VKontakte

Когато активирате режима за невидимост, страницата ви става невидима за проследяващите протоколи на сайта VK.com. В началната страница ще се покаже времето на последната активна сесия във всеки сценарий.

За да разрешите проблема частично, можете да опитате да скриете страницата си от други потребители, като използвате специална инструкция.

Прочетете повече: Как да скриете страницата VKontakte

Временно дезактивиране на сметка

Както знаете, в социалната мрежа VK има дългосрочна система за изтриване, т.е. след инициализирането на процеса на деактивиране на личния ви профил, трябва да минете през предварително определен период от време, в зависимост от датата, на която сте решили тази стъпка. Повечето от нюансите, свързани с изтриването на профила, вече разгледахме в статия с говорещо заглавие.

Прочетете повече: Как да премахнете страницата на VK

Този метод за скриване на времето на последното успешно упълномощаване е единственият работещ, тъй като информацията, която ни интересува, изчезва само когато профилът ви е в опашката за изтриване.

  1. Намерете в горния десен ъгъл на сайта вашия аватар и кликнете върху него, за да отворите главното меню.
  2. Отваряне на главното меню на страницата на VK

  3. От списъка със секции, представени тук, кликнете върху елемента "Настройки" .
  4. Отидете в секцията за настройка чрез главното меню на сайта VKontakte

  5. Докато сте в раздела Общи в менюто за навигация, превъртете до най-долната част на страницата.
  6. Отидете в общия раздел чрез навигационното меню в секцията с настройки на уеб сайта на VKontakte.

  7. Кликнете върху иконата "Изтриване на страницата" в самия край на отворения прозорец.
  8. Отворете страницата, за да изберете причината за изтриването на страницата в секцията с настройки на сайта VKontakte

  9. Посочете абсолютно всички причини от предварително предоставения списък.
  10. Прозорецът за изтриване на страницата в секцията с настройки на страницата VK

    Без неуспех премахнете отметката от "Кажете на приятелите си" !

  11. Кликнете върху бутона "Изтриване", за да превърнете страницата в временно състояние за дезактивиране.
  12. Потвърждение за изтриване на страницата в секцията с настройки на страницата на VK

  13. Тук можете да използвате връзката "Възстановяване", за да се върнете на сайта на VC без загуба на данни, както и да знаете точната дата на пълното изтриване.
  14. Вижте собствената си отдалечена страница

  15. Когато профилът ви е в това състояние, всяко лице, което идва на страницата Ви, само споменава, че профилът е изтрит. Но нито датата на инициализация на този процес, нито времето на последното посещение, са достъпни за всеки друг освен вас.
  16. Преглед на отдалечената страница на някой друг VKontakte

Всички описани действия трябва да се повтарят всеки път, когато излезете и излезете от VK.

В допълнение към информацията за укриването, трябва да се отбележи, че поради факта, че много методи, които някога са били ефективни по по-ранната версия на VKontakte, са остарели, в мрежата могат да бъдат намерени голям брой различни, очевидно неработещи начини, ICQ или промяна на местното време. Освен това, бъдете внимателни, когато търсите такава информация, тъй като измамници никога не сънят!