Независимо дали искаме или не, с течение на времето всеки компютър с Windows се затваря с ненужна информация, която намалява производителността на системата. За да премахнете ненужната информация от различни части на операционната система, не е нужно да сте професионален, просто използвайте програмата Absolute Uninstaller.

Absolute Uninstaller е ефективна алтернатива на стандартния деинсталатор за деинсталиране на Windows, който ви позволява да премахвате 100% от всички програми, без да оставяте следа от престоя им в системата.

Деинсталирайте напълно програмите

Има няколко типа софтуерно сортиране в Absolut Unistaller: по азбучен ред, по дата на инсталиране, честота на използване и размер. След като намерите програмата, която искате да премахнете, трябва само да кликнете с десния бутон върху нея и да изберете "Изтриване на тази програма", след което програмата ще бъде напълно изтрита от компютъра, включително временни файлове и записи в системния регистър.

Пълно премахване на програмите в програмата за абсолютно деинсталиране

Отстраняване на партидите

Ако трябва да изтриете повече от една програма наведнъж, кликнете върху бутона "Деинсталиране на партида" и след това проверете всички програми, които трябва да изчезнат от компютъра. Absolute Uninstaller ще извърши пълно премахване на всички маркирани програми, като спести време.

Деинсталиране на партида в програмата за абсолютно деинсталиране

Автокоригиране на неправилни данни

В менюто "Редактиране" - "Автоматична корекция на неправилни данни" Absolut Unstallaller ще открие грешки в файловата система и регистъра и ще ги поправи (изтрие).

Автоматично коригиране на неправилни данни в програмата за абсолютно деинсталиране

Възстановяване на изтритите програми

След всяко деинсталиране, програмата Absolute Uninstaller създава резервно копие, с което можете да се върнете обратно, т.е. отново върнете програмата на компютъра. Можете да използвате тази функция, ако отидете в менюто "Редактиране" - "Възстановяване на изтритите данни".

Възстановяване на изтритите програми в програмата Absolute Uninstaller

Деинсталиране на актуализациите на Windows

Някои актуализации, излезли за Windows, могат да доведат до промени, които не са подходящи за потребителите. За тази цел е предоставена функция, която ви позволява да премахвате актуализации. Трябва обаче да разберете, че трябва да премахвате само актуализации, ако наистина имате нужда.

Деинсталиране на актуализации на Windows в програмата за деинсталиране на програмата Absolute Uninstaller

Предимства на програмата за абсолютно деинсталиране:

1. Висока скорост на стартиране в сравнение със стандартния инструмент за деинсталиране на Windows;

2. Има руски език;

3. Пълно премахване на програмите.

Абсолютен деинсталатор:

1. Не е разкрито.

Absolute Uninstaller е бързо и функционално средство за извършване на пълна деинсталация на програми и актуализации. С него можете значително да подобрите производителността на компютъра, чиято скорост зависи най-вече от количеството боклук на компютъра.

Изтегляне на Absolute Uninstaller безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт