Много потребители считат, че рекламата е истински бич на модерността. Наистина - банери на цял екран, които не могат да бъдат затворени, неиздадени видеоклипове, насекоми, протичащи на екрана, които досаждат невероятно и най-неприятните - прекарват трафика и ресурсите на устройството ви. За да се бори с това нечестно отношение и проектира разнообразие от рекламни блокери.

Много безплатни приложения, услуги и уеб сайтове се дължат на рекламата, която е най-вече ненатрапчива. Моля, позволете показването на реклами на сайтовете, които обичате да използват, тяхното съществуване зависи от това!

Adblocker браузър

Заявлението за безопасно и безплатно рекламиране на уеб страници, създадени от потомците на създателите на екипа Lightning Browser. Според разработчиците, едно от най-бързите приложения на този клас.
Активна защита от реклама в браузъра Adblocker
Използват се бели списъци със сайтове, на които разрешавате показването на реклами. Adblocker Браузърът използва свой собствен двигател, който освен блокиране на рекламите ви позволява да отваряте настолни версии на сайтове, да създавате частни раздели и също така да поддържате режим с няколко прозореца (устройства или устройства Samsung с Android 7. * +). Също така не можете да се притеснявате за неприкосновеността на личния живот, защото има и режим за изчистване на данни (история, бисквитки и т.н.), когато излезете от браузъра. Недостатъкът е, че няма руски език.

Изтеглете браузъра Adblocker

Adblock Browser за Android

Интернет браузър от създателите на известното разширение AdBlock, използвайки същите алгоритми и сървъри за защита на потребителите от нежелана реклама. Този зрител бе създаден въз основа на Firefox за Android , така че функционалността не се различава от оригинала.
Настройки за блокиране на рекламите и поведение в Adblock Browser за Android
Със своите отговорности, приложението управлява и много добре натрапчиви банери и изскачащи прозорци не се показват. Програмата е зашита бял списък с адреси и доставчици, чиито рекламни материали не са натрапчиви, така че в повечето случаи не са необходими допълнителни настройки. Въпреки това, ако сте раздразнени от абсолютно всички реклами, можете да активирате пълния режим на заключване. Adblock Browser работи бързо за Android (на места дори по-добре от оригиналния Firefox), консумира икономична батерия и RAM. Против - голямо пространство за съхранение и необходимостта от постоянно актуализиране на филтрите.

Изтеглете Adblock Browser за Android

Безплатен браузър Adblocker

Уеб плейър с възможност за филтриране на рекламни материали, създадени въз основа на Chromium, така че потребителите, които са свикнали да Google Chrome , такъв браузър би бил добра алтернатива.
Опциите за показване на блокиращи филтри в браузъра Free Adblocker
Функционалността също не изостава от Chrome - все пак дори без реклама. Дори и на филтрацията на въпросите не възниква: дисплеят на всяка, включително ненатрапчивата реклама, е напълно блокиран. Освен това приложението може да деактивира рекламните тракери и "бисквитките", така че и сигурността на личните данни да е на високо ниво. Безплатен Adblocker Браузърът анализира изтеглените страници и предупреждава потребителя, ако са отвлекли опасно съдържание. Недостатъкът е наличието на платена версия с разширени функции.

Изтеглете безплатен браузър Adblocker

Блокиране на съдържанието

Отделен блокер на приложения, който не изисква коренни права. Деактивирането на реклами става чрез използването на VPN връзка: всички входящи трафик преминават през сървър на програмата, където нежеланото съдържание просто се прекъсва.
Главно меню на Adguard Content Blocker
Благодарение на тази технология се постига икономия на мобилни данни - според уверенията на създателите спестяванията достигат 79%. Освен това сайтовете се зареждат по-бързо. Приложението може да бъде фино настроено според нуждите ви - няколко десетки филтри с възможност за добавяне на ваши собствени, конфигуриране на автоматична актуализация, показване на броя на блокираните материали и много други полезни опции. За съжаление, Adguard Content Blocker работи само в два браузъра: Samsung Internet и Yandex Browser (и двете са достъпни безплатно в Google Play Магазин ).

Изтеглете Adguard Content Blocker

Блок за браузър-реклама на CM

Друг представител на уеб браузъри, който е вграден в инструмента за филтриране на натрапчиви реклами. Разработен от разработчиците на приложения Чисто магистър , така че потребителите на последния ще намерят в браузъра SM много познати елементи.
Блок за браузър-реклама на CM
Всъщност рекламният блокер не се различава със специалната функционалност - можете да създадете бял списък със сайтове, на които е разрешено да показват реклами или да виждат броя на блокираните материали в близост до адресната лента. Алгоритмите за филтриране са бързи и точни, но не винаги правилно идентифицират натрапчиви и ненатрапчиви рекламни материали. За неудобствата, ние също включваме много специално разрешение, което самият браузър изисква.

Изтеглете CM браузър-рекламен блокер

Браузър със смелост: AdBlocker

Друг уеб браузър, също така по-функционална версия на Google Chrome. В много отношения повтаря оригинала, но има повишена сигурност - деактивира не само рекламата, но и проследяващите устройства, проследяващи поведението на потребителя в Интернет.
Прекъсвачи на поведението в Braser Brave AdBlocker
Поведението се коригира за всички страници като цяло, както и за отделните сайтове. Алгоритмите на приложението разпознават "добра" и "лоша" реклама, въпреки че в името на справедливостта отбелязваме, че често възникват заблуждения. За съжаление, Brave е един от най-нестабилните браузъри - на силно натоварени сайтове съдържанието може да виси или дори да излети. Не липсва традиционният недостиг на много браузъри, базирани на Chrome, под формата на висока консумация на RAM и процесорни възможности.

Изтегляне на браузъра Brave: AdBlocker

Обобщавайки, ние отбелязваме, че заявленията за блокиране на рекламата всъщност са много повече. Факт е, че самият Google получава лъвския дял от приходите от реклама, така че правилата на "корпорацията на доброто" са забранени от поставянето на такъв софтуер в Google Play Магазин. Въпреки това, за ежедневна употреба на програмите, описани по-горе, повече от достатъчно.