С помощта на браузъра Mozilla Firefox можете да намерите безброй интересно съдържание, което искате да получите на компютъра си. Но ако видеоклипът може да се възпроизвежда в браузъра само онлайн, можете да го изтеглите на компютъра само с помощта на специални добавки.

Днес ще разгледаме популярни и ефективни допълнения към браузър Mozilla Firefox , което ви позволява да изтегляте видео към компютър, който бихте могли да видите преди това, за да интерпретирате онлайн. Всички добавки, които ще бъдат обсъдени, далеч не са ограничени само до една функция за качване на видео, което означава, че те могат да бъдат полезни в други ситуации.

VkOpt

Приставки за изтегляне на видеоклипове във

Това допълнение за изтегляне на видеоклипове за Mazilas е функционално чудовище, насочено към социалната мрежа Vkontakte.

Добавката има огромен брой функции, включително възможността за изтегляне на видео в Mozil. Единственият нюанс е, че можете да изтеглите видео от вашия компютър от Vkontakte.

Изтеглете добавката VkOpt

Savefrom.net

Приставки за изтегляне на видеоклипове във

Много потребители са запознати с онлайн услугата Savefrom.net, която в един момент ви позволява да изтегляте видеоклипове от YouTube.

Освен това профилът за програмисти има същото име за браузъра Mozilla Firefox, който ви позволява да изтегляте видеоклипове от вашия компютър от популярни уеб услуги: YouTube, Vimeo, Vkontakte, Odnoklassniki, Instagram и други.

Изтеглете добавката Savefrom.net

Видео изтегляне

Приставки за изтегляне на видеоклипове във

Ако първите две услуги ни ограничават до уеб услуги, от които можем да изтегляме видео, тогава Video DownloadHelper е малко по-различно решение.

Тази добавка улеснява изтеглянето на медийни файлове (аудио, видео, снимки) от почти всеки сайт, където е възможно възпроизвеждането онлайн. Сериозен нюанс на добавката е нейният неудобен интерфейс, който не е бил обработен от разработчиците в продължение на няколко години.

Изтегляне на добавката Video DownloadHelper

Изтегляне на Flash видео

Приставки за изтегляне на видеоклипове във

Това разширение за Mazila за изтегляне на видеоклипове ще се превърне в отлична алтернатива на Video DownloadHelper, което е доста удобен мениджър за изтегляне с внимателен и приятен интерфейс.

Хубаво е, че разработчиците не претоварват интерфейса на буутлоудъра с ненужни функции и елементи, което означава, че можете лесно да изтегляте видео на вашия компютър от почти всеки сайт в интернет.

Изтеглете добавката за изтегляне на Flash видео

FlashGot

Приставки за изтегляне на видеоклипове във

FlashGot - вече много по-функционално изтегляне за браузъра Mozilla Firefox, което ще ви позволи да изтеглите видео от почти всеки сайт в Интернет.

Сред характеристиките на тази добавка е удобен интерфейс, стабилна операция, възможност за инсталиране на собствен мениджър за изтегляне (по подразбиране е вграден Firefox), конфигуриране на разширения, поддържани от добавката и много други.

Изтеглете добавката FlashGot

И малък резултат. Всички добавки, разгледани в статията, ще ви позволят лесно да изтеглите видео от интернет към вашия компютър. Когато избирате добавка, трябва да се ръководите от вашите предпочитания и, надявам се, нашата статия ви позволява да вземете правилното решение по-бързо.