Голям брой сайтове в интернет имат невероятно голям брой различни сведения. Дори ако сайтът има мултимедийна посока, основното количество информация за него е представено под формата на текст. Основната стойност на текста в Интернет е неговата уникалност. Когато създавате сайт, който ще бъде запълнен с наистина висококачествен и уникален текст, трябва да използвате специална програма, която ще проверява въведената информация за всички популярни търсачки и ще даде резултати в проценти.

Advego Plagiatus е много известен инструмент, който ще ви помогне да проверите за уникалност на текста както за начинаещи, така и за професионалисти на свободна практика. Достатъчно е да вмъкнете копирания текст в специално поле и да кликнете върху бутона - след известно време Плагиат ще открие (или не го намери много добре) кореспонденцията с отворен достъп и ще покаже уникалността на текста.

Интуитивна работа

Програмата представлява две области, в които всъщност се извършва цялата работа. Най-поле - текстов редактор - е предназначен за текст, който трябва да бъде копиран от документа и вмъкнат за проверка.

Полето за редактиране на текста, който трябва да се провери в програмата Advego Plagiatus.jpg

Долно поле - Журнал - показва процеса на проверка на текста и показва крайния резултат. Преглеждайки дневника на програмата, потребителят може да види много информация: какви съвпадения са намерени на сайтовете и какъв процент от съответствието на текста и неговия аналог.

Полето за преглед на списанието на проверения текст в програмата Advego Plagiatus

Проверка на файлове с документи и цели страници на сайтове за уникалност

Ако необходимата информация не е само под формата на текст, а в документ, готов за доставка, можете директно да изтеглите този документ в програмата и текста в него да бъде проверен за уникалност. Подобна ситуация се отнася и за текста, който вече е публикуван на уеб страницата - няма нужда да избирате всички букви, да ги копирате и да ги поставяте в полето за проверка, просто копирайте връзката към тази страница и я поставете в специално поле в програмата Advego Plagiatus.

Елементи за избор на документ и въвеждане на връзка към уеб страница за проверка на уникалността на текста в програмата Advego Plagiatus.jpg

Изчистете HTML маркерите в текста, преди да проверите

Етикетите могат да бъдат в текст, който например е форматиран в WordPress редактора. За да не се търси ръчно и да се изтриват много малки маркери, програмата може автоматично да ги избира и да изтрива всичко едновременно след натискане на един бутон.

Изчистване на таговете в текста в програмата Advego Plagiatus.jpg

Резултатът е абсолютно чист текст, който може да се провери за уникалност без намеса.

Изчистване на таговете в текста в Advego Plagiatus 2

Два вида проверка за уникалност

Разликата между тях е скорост. Ако имате нужда от повърхностна обща оценка на уникалността на текста, можете да използвате Quick Check. Това не отнема много време и не създава тежък товар в интернет за потребителя. Данните ще бъдат проверени само повърхностно, от най-често срещаните сайтове и търсачките, резултатът ще бъде много приблизителен.

Една задълбочена проверка щателно и щателно сравнява проверявания текст с оферти в Интернет. Тази проверка ще отнеме много време и ще създаде доста голям товар в интернет канала. Резултатите ще бъдат показани много точно, което ще ви даде право да преценявате качеството и уникалността на писания текст, документ или уеб страница.

Методи за проверка на текста в програмата Advego Plagiatus

Избор на кодиране на документи

Ако вместо текста на избрания документ в редактора "abracadarbra" се показва, струва си да се опитате да промените кодирането на текста.

Изберете кодиране на текст в Advego Plagiatus

Други настройки

В допълнение към проверката на уникалността на текста, програмата може да бъде фиксирана, за да се постигне максимална производителност, съобразно изискванията на конкретен потребител.

- използване на прокси сървър
- създаване на връзка за бавен интернет
- параметри за търсене на подобни текстове в мрежата
- възможност за автоматично въвеждане на captcha

Тънки настройки за потвърждаване на текст в програмата Advego Plagiatus

Програмни ползи

Минималният брой настройки, русифицирани и разбираеми дори за начинаещия интерфейс. Практически неограничен текст за потвърждение (авторът успя да извърши бърза проверка на текст за 28 милиона знака без интервали).

Недостатъци на програмата

Вероятно най-често срещаните проблеми на такива програми са многобройните обаждания до мрежата за търсене за информация. Вследствие на това - временна забрана и искане за въвеждане на captcha. Можете да го въведете сами или можете да зададете автоматични параметри на въвеждане в настройките. Вторият проблем е точността на скоростта на интернет, скоростта на текстовата проверка зависи от нея.

Advego Plagiatus е усъвършенствана програма, която може бързо и точно да тества дори огромен текст за уникалност, използвайки най-често използваните търсачки. Програмата е един вид стандарт в света на свободна практика, резултатите от нея напълно изразяват качеството и уникалността на писмения текст, като незабавно разкриват забранени методи за уникалност на текста.

Изтеглете безплатно Plagiatus

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт