Днес в Русия Алфа-Банк е най-голямото частно предприятие от този тип, чиито услуги се използват от голям брой хора. За по-удобно управление на акаунти е пуснато приложение за мобилни платформи, включително Android.

Данни за плащане

Основната характеристика на приложението е да покаже всички съществуващи сметки в Алфа-Банк на главната страница и в специален раздел. Това се отнася до размера на наличните средства и валутата. Въпреки това, поради динамичната актуализация информацията е винаги актуална.

Вижте състоянието на сметката си в приложението на Алфа Банк

В допълнение към баланса, софтуерът също ви позволява да се запознаете с подробностите на сметките. Тук можете да намерите информация за собственика, номера на документи и др. Ако е необходимо, тези данни могат да бъдат изпращани и публикувани на различни ресурси в Интернет или копирани.

Вижте подробности в заявлението на Алфа-Банк

История на операциите

За всяка сметка, свързана със сметката на Алфа-Банк, има история на операциите. С нейните контролирани действия се контролират, независимо дали става въпрос за трансфери или попълване. Когато преглеждате такава информация, има филтър и търсене, които осигуряват по-удобна навигация.

Преглед на историята на операциите в приложението на Алфа-Банк

Плащане и трансфери

С помощта на приложението можете да използвате средствата по сметките. Те могат да бъдат прехвърляни на други клиенти на Алфа-Банк според съответните детайли, изпращани и при необходимост конвертирани в електронен портфейл или конвертирани в друга валута. Налични и по-общи процедури като презареждане на мобилен телефон.

Методи на плащане и трансфер в приложението на Алфа-Банк

Приложението е достъпно много онлайн услуги, онлайн магазини и други доставчици на услуги. Всяка опция може да бъде намерена на страницата с общ списък или в отделна категория.

Каталог на услугите в приложението на Алфа-Банк

Валутни курсове

В допълнение към автоматичното преобразуване на средства по време на трансфери, като използвате приложението, можете да конвертирате ръчно една валута в друга. Информацията за курса не се актуализира автоматично, което прави някои процедури относително нерентабилни.

Валутни курсове в приложението на Алфа-Банк

Поддръжка

Чрез отделен раздел, ако е необходимо, можете да се свържете с личния мениджър на Алфа-Банк. Има няколко опции за повикване, най-удобният от които е разговор чрез кол центъра. В други случаи може да се изисква допълнително заявление.

Поддръжка в приложението на Алфа-Банк

Бонусна система

За клиентите на Алфа-Банк в приложението има управление на бонуси и привилегии. Поради това е възможно, например, да се контролира времето на техните действия, своевременно да се свържете с офиса на компанията.

Бонуси и привилегии в заявлението на Алфа-Банк

Търсете на картата

Когато посещавате непознати региони, можете да използвате функцията на приложението за търсене на най-близките клонове на Алфа-Банк или банкомати, които поддържат пластмасови карти на тази организация. Специално за тези цели се разпределя отделен раздел. Основата на тази функция е онлайн услугата на Google Карти.

Карти на клонове и банкомати в приложението на Алфа-Банк

Навигацията по картата се извършва ръчно с помощта на филтри за търсене или чрез преминаване към разделяне от общия списък. Освен това, всяко място може да се изучава на персонализирана карта, като се установи информация за работното време, комисията или адреса. Освен това са добавени функции на Google Карти за създаване на маршрут.

Използване на картата в заявлението на Алфа-Банк

достойнство

  • Лесна навигация през основните секции;
  • Много възможности за плащане и прехвърляне на средства;
  • Бърз достъп до информация за сметка;
  • Възможността за незабавна обмяна на валута;
  • Търсете най-близките клонове на Алфа-Банк.

недостатъци

Единственият недостатък на приложението се свежда до показване на често неподходяща информация за обменните курсове.

Този софтуер осигурява всички необходими функции за управление на сметка в Алфа-Банк, като в същото време консумира минимум ресурси на устройството. Той е незаменим помощник за всеки клиент на тази компания, почти изцяло елиминирайки необходимостта от личен контакт с отдела.

Свали Alfa-Bank безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от Google Play Market