Мислили ли сте някога колко страхотно би било да напишете сами програми? Но искате ли да научите езици за програмиране? След това днес ще разгледаме визуалната програмна среда, която не изисква никакви познания в областта на разработването на проекти и приложения.

Алгоритъмът е конструктор, от който събирате програмата си на парчета. Разработена в Русия, алгоритъмът непрекъснато се обновява и разширява възможностите си. Няма нужда да пишете код - просто трябва да кликнете върху необходимите елементи. за разлика от HiAsm Алгоритъмът е по-проста и по-разбираема програма.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за програмиране

Създаване на проекти с всякаква сложност

С помощта на алгоритъма можете да създадете голямо разнообразие от програми: от най-простия "Здравей свят" до интернет браузър или мрежова игра. Доста често хората приближават алгоритъма, чиято професия е тясно свързана с математическите изчисления, тъй като е много удобно да се използва за решаване на математически и физически проблеми. Всичко зависи от търпението и желанието ви да научите.

Браузър, създаден с помощта на алгоритъм

Голям набор от обекти

Алгоритъмът има голям набор от обекти за създаване на програми: бутони, етикети, различни прозорци, плъзгачи, менюта и много други. Това дава възможност да се направи проектът по-внимателен и да се създаде удобен за ползване интерфейс. За всеки обект можете да зададете действие и да зададете уникални свойства.

Алгоритмите

Референтен материал

Референтният материал на алгоритъма съдържа отговорите на всички въпроси. Можете да намерите информация за всеки елемент, да видите примери и ще бъдете помолени да видите видео обучение.

Помощ Алгоритъм

достойнство

1. Способност за създаване на програми без знания за програмния език;
2. Голям набор от инструменти за създаване на интерфейс;
3. Лесен за ползване интерфейс;
4. Възможност за работа с файлове, папки, регистър и т.н .;
5. руски език.

недостатъци

1. Алгоритъмът не е предназначен за сериозни проекти;
2. Можете да компилирате проекта в .exe само на сайта на разработчика;
3. Доста работа с графики.

Алгоритъмът е интересна среда за разработка, която ще ви насочи към изучаването на езици за програмиране. Тук можете да покажете въображение, да създадете нещо уникално и да разберете принципа на програмите. Но алгоритъмът не може да се нарече пълноценна среда - все пак това е просто дизайнер, откъдето можете да научите основите. Ако го използвате, за да научите как да разработвате проекти, то в бъдеще можете да отидете на проучването на Delphi и C ++ Builder.

Най-доброто от късмет!

Алгоритм изтеглите безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт