Със сигурност всеки потребител знае какъв е браузърът. За някои, неговият избор не е от съществено значение. Други избират този, който най-добре отговаря на техните изисквания. В момента има няколко популярни браузъра, които събират голям процент от интернет потребителите. Останалата част се отчита от по-малко познатите. Днес ще говорим за непознатия браузър Amigo.

Амиго е сравнително нов браузър, за който много хора дори не са чували. Този софтуер от компанията Mail.ru. Основният акцент на производителите в социалните мрежи. Така че, любителите на това забавление в интернет, струва си да се обърне внимание на този интернет браузър. И така, за какво е добър браузърът?

Лента на социалните мрежи

За потребители на интернет, които активно посещават социални мрежи, се предоставя специална лента. След като сте упълномощени във всяка мрежа, можете да преглеждате новини и да обменяте съобщения, без да имате достъп до страницата си. Това е много удобно, когато хората са в няколко мрежи наведнъж. На лентата веднага се отразява ново съобщение.

Среда на социалните медии в браузъра Amigo

Можете да отговорите, като отидете в режим чат.

Cc Vk от стаята за чат на Amigo

Вграден плейър

Друга доста удобна функция на браузъра Amigo е слушането на музика от страниците ви за социални контакти. Това става чрез специален играч. В прозореца се показват списъци на свързани социални мрежи. Ако поне един е свързан, в секцията ви за музика ще отворите плейлиста, например от контакта, като моя.

My Music Vk чрез плейъра на браузъра Amigo

Намерете играч е доста лесно, достатъчно в основния раздел на браузъра, за да отидете на музикалната страница.

Търсете вградения плеър в браузъра Amigo

Какво е дистанционно?

Конзолата в браузъра Amigo се нарича панел за визуални раздели. По подразбиране тя вече е изпълнена със съдържание, главно рекламни продукти на Mail.ru. Потребителят може да направи настройките на панела самостоятелно. Ако искате, можете да изтриете излишни, но нещо наистина необходимо да добавите.

Настройване на конзолата в браузъра Amigo

Търсене на низ

Браузърът Amigo е оборудван с търсачката Mail.ru. Тази търсачка е зададена по подразбиране и не е конфигурируема. Можете да добавите отделно друга търсачка към отметките и да я използвате без никакви проблеми. Въпреки че това води до някои неудобства, които заплашват някои потребители.

Търсеният низ в браузъра Amigo

Професионалистите на браузъра

 • Красив и интуитивен интерфейс;
 • Удобни, гъвкави настройки.
 • Недостатъци на браузъра

 • Бавно движение;
 • Липса на избор на търсачката;
 • Инсталиране на браузъра, без знанието на потребителя, заедно с много програми.
 • Така че прегледахме новия браузър Amigo. Да го избереш или не е частен въпрос за всички. От себе си искам да добавя, че човекът, който рядко отива в социалните мрежи, този браузър ще бъде неудобно. В допълнение, той дразни своята мания за други приложения. Периодично го изчиствам от моята система и се връща отново.

  Изтеглете браузъра Amigo

  Изтеглете най-новата версия на браузъра от официалния сайт