Въпреки факта, че пощенският клиент на MS Outlook е доста популярна програма, други разработчици на офис приложения създават алтернативни възможности. И в тази статия решихме да ви разкажем за няколко такива алтернативи.

Бат!

Бащата

Бат! е в софтуера на пазара от дълго време и вече е доста сериозен конкурент на MS Outlook.

Пощенският клиент има лесен и приятен интерфейс. Според функционалността на The Bat! почти не по-лоши от Outlook. Има и график, с който можете да създавате различни срещи и адресна книга, в която можете да съхранявате адреси и допълнителни данни за получателите.

Също така този имейл клиент е един от най-безопасните. Благодарение на съвременните технологии за защита на данните The Bat! Може да осигури достатъчно високо ниво на поверителност.

Сред стандартния набор от езици има руски език. Единственият недостатък на това приложение е търговски лиценз.

Mozilla Thunderbird

буревестник

Mozilla Thunderbird е друг аналог към пощенския клиент на Microsoft. В допълнение към богатата функционалност, тази програма е безплатна, поради което е станала много популярна сред потребителите.

Като Бат! и Outlook, пощенският клиент на Mozilla Thunderbird ви позволява да работите не само по пощата, но и да планирате бизнеса и срещите си. За целта има интегриран график, който съдържа календар и инструменти за създаване на задачи.

Благодарение на поддръжката на приставки, функционалността на програмата може да бъде разширена. Също така има вграден чат, който ви позволява да общувате в "местната" мрежа.

Mozilla Thunderbird има доста приятен интерфейс, който освен това също е русифициран.

eM Клиент

eM Клиент

eM Client е модерен аналог на MS Outlook. Има и модул за електронна поща и планиране на задачи с календар. Освен това благодарение на механизма за импортиране на данни е възможно да импортирате данни от други имейл клиенти.

Възможността да работите с няколко профила Ви позволява да управлявате всички пощенски кутии директно от една програма.

И в допълнение към всичко, eM Клиентът има хубав модерен интерфейс, който се представя тук в три цвята.

За домашна употреба се предоставя безплатен лиценз, който е ограничен до два профила.

В заключение

В допълнение към горепосочените имейл клиенти, на пазара на софтуер има и други алтернативи, които въпреки че са по-малко функционални, могат лесно да осигурят достъп до електронна поща.