На твърдия диск, който се използва от няколко човека, може да се съхранява разнообразна информация. Понякога не трябва да се вижда от други потребители, а когато скривате папки със стандартни инструменти, все още има "следи". За да скриете папките по-надеждно, Anvide Lock Folder ще работи добре.

Anvide Lock Folder е програма за незабавно скриване на папки и файлове от други потребители на компютъра. Благодарение на специален алгоритъм, той скрива данните в специално разпределено място за това, като по този начин се гарантира тяхната безопасност.

Скриване на папки

При добавяне на която и да е директория в списъка, тя може да бъде скрита от изгледа. Тя обаче може да бъде в програмата, но да бъде видима по едно и също време. За да го скриете, трябва да блокирате достъпа до него със специална функция.

Скриване на директории в Anvide Lock Folder

Пароли за отключване

Настройването на паролата ще позволи на неупълномощените лица да блокират заключването. Освен това можете да поставите различни пароли на различни директории.

Настройване на кода в директория в Anvide Lock Folder

Блокиране на входа

В допълнение към кода за всяка отделна папка, тя може да бъде включена в програмата като цяло. След това, когато отворите Anvide Lock Folder, ще бъдете помолени да въведете паролата си, за да продължите да работите с нея.

Блокиране на папката за заключване на Anvide

Конфигурирайте интерфейса

Малко предимство пред конкурентите е персонализирането на програмния интерфейс. Можете да изключите видимостта на някои елементи, да персонализирате цвета и темата на външния вид, да включите анимацията и т.н.

Конфигуриране на интерфейса в Anvide Lock Folder

достойнство

  • Пълно русификация;
  • Безплатно разпространение;
  • Удобен и персонализиран интерфейс;
  • Малък обем;
  • Наличието на преносима версия.

недостатъци

  • Тя не е актуализирана за дълго време.

Тази програма е отличен пример за това, какво може да бъде полезно и за преносими и не заемащи много меки пространства. Тя има всичко, от което се нуждаете, изглежда красиво и има ясен интерфейс и най-важното е, че изпълнява перфектно всичките си функции.

Свали Anvide Lock Folder безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт