IOS

iPhone, iPad, iPod touch са абсолютно онези устройства, които са в състояние да задоволят нуждата на човек за емоционално докосване на един от най-красивите и търсени видове изкуство - музика. Съвременните технологии и усъвършенстваните интернет услуги улесняват намирането, слушането и спасяването на почти всяка музикална композиция, а по-долу разглеждаме как такива, до скоро, изглеждаха невероятни, възможностите се реализират в iOS клиента на стрийминг услугата Apple Music - приложението Музика.

Музиката за iOS е приложение, свързано с музикалната услуга на Apple Music и библиотеката iCloud Media Library, интегрирана във всички съвременни версии на мобилната операционна система на гиганта Cupertine. Любителите на музиката разполагат с широк спектър от възможности, но има резервация - за пълен достъп до всички функции, първо трябва да се абонирате за безплатен пробен период.

Apple Music for iOS - достъп до функции чрез приложението Музика

Медия библиотека

Тясното отношение между приложенията и услугите на Apple един с друг се забелязва веднага след отварянето на приложението Музика. Първият екран, показан на потребителя, е библиотеката с медии . Оттук можете да осъществите достъп до музикалното съдържание на модула на iOS, който съхранява мултимедийно съдържание. Всички музикални файлове, добавени от потребителя на мобилното устройство на Apple, в собствената си медийна библиотека, включително съответното съдържание на други устройства, синхронизирани с iCloud, песни, изтеглени от Apple Music и други услуги и др. винаги достъпна от приложението Музика за iOS, което е съвсем логично.

Apple Music за раздел "Библиотека" на iOS медиите в приложението Музика

Потребителите, които предпочитат да изтеглят музика в устройството и да го слушат офлайн, ще оценят раздел "Изтеглена музика" в секцията "Медия библиотека" - списъкът на наличните тук песни може да се възпроизвежда без връзка с Wi-Fi и клетъчни мрежи за данни. Песните, заредени в паметта на устройството, както и файлове от останалите "Медия библиотеки" на приложението Музика, се сортират според критериите ( "Плейлисти" , "Художници" , "Албуми", "Песни" и др.). работи.

Apple Music for iOS Заредена музика в раздела "Медийна библиотека" в приложението Музика

Всеки абонат на Apple Music може да добавя отделни песни, цели албуми, плейлисти и видеосъдържание от всяка секция на услугата в медийната библиотека , като по този начин формира собствена колекция от музика.

Apple Music for iOS, добавяйки библиотечно съдържание към библиотеката на медиите

За теб

Какво точно не може да бъде отказано на дизайнерите, които създават интерфейса на приложенията за устройства на Apple, така че това е в изявлението за тяхната способност точно да назоват отделните контроли и достъп. Обръщайки се към раздела с заглавието "За теб" , всеки може да бъде сигурен, че със сигурност ще намери музика, отговаряща на неговите предпочитания.

Apple Music за раздел за iOS За вас в приложението Музика

Музиката за настроението в секцията "За теб" може да бъде претърсена сред неотдавна слушаните песни, както и в актуализираните плейлисти, които се формират ежедневно от службата според съдържанието, принадлежащо на конкретни жанрове, албуми, изпълнители и други критерии, обединяващи определени произведения. Тук основният акцент е върху осигуряването на индивидуален подход към абоната и плейлистите, които му се предлагат. Изборът на предложения от милионите композиции, налични в услугата, е доста точен и почти винаги съответства на предпочитанията на потребителя на Apple Music.

Apple Music за iOS раздел За вас - плейлисти на деня, албуми на деня, списъци с художници

преглед

Разделът "Преглед" има за цел да запознае абоната на Apple Music с нови продукти и тенденции в света на музиката. Тук се събират като наскоро освободени и набира популярност произведения, и най-популярни в мнението на слушателите от целия свят песни.

Apple Music за iOS преглед в приложението Музика

В допълнение към музикалните файлове, видеоклиповете се намират в секцията "Преглед" и могат да бъдат преглеждани и без да се напуска приложението Музика. Различното видео съдържание, за разлика от много конкуриращи се услуги, е представено в изобилие в Apple Music, което разширява списъка с развлекателни функции на системата и е нейното несъмнено предимство.

Apple Music за iOS видеоклипове в секцията "Преглед" на приложението Музика

радио

В допълнение към достъп до съдържанието на огромната библиотека, Apple Music предоставя възможност за слушане на интернет радиостанции. Подобно на останалото съдържание, показано в приложението Музика за iOS, радиостанциите се категоризират. По отношение на радиото, градирането се извършва в съответствие с жанра на композициите, включени в поточното предаване.

Apple Music за iOS радио раздел в приложението Музика

Apple Exclusive - безжичният радио Beats 1, който предлага на слушателите си най-модерните хитове, изключителни премиери и новини, придружени от коментари от известни лидери и звезди на световния шоубизнес. За съжаление, предаваните на живо Bits 1 не се предлагат в нашата страна, но можете да слушате станцията в записа.

Apple Music за iOS Радио бие 1 в Запис

Радиото , както и другите категории на Apple Music Library, се персонализира за определен абонат в съответствие с неговите музикални предпочитания. На първо място, имената на станциите са показани, което според службата определено трябва да се хареса на потребителя.

Apple Music for iOS Ново и интересно в секцията Радио приложения Музика

търсене

Горепосочените секции в приложението "Музика" са колекции от съдържание от каталога на Apple Music, създадени от услугата, основана на анализ на потребителските предпочитания или сами по себе си. Но за да намерите конкретни песни, албуми, видеоклипове, плейлисти и изпълнители, трябва да използвате модула "Търсене" .
Apple Music for iOS Ново и интересно в секцията Радио приложения Музика

Търсенето на изпълнители и техните произведения чрез приложението Музика за iOS се осъществява на високо ниво. Искането може да бъде направено в собствената ви медийна библиотека или в целия каталог на Apple Music. Резултатите от търсенето са разделени на категории, които ви позволяват бързо да намерите това, което търсите, без да въвеждате точна заявка и да навигирате сред изпълнителите, албумите, плейлистите, песните и видеоклиповете, които системата открива.

плейър

Инструментът за слушане, интегриран в Музиката за iOS, подобно на приложението като цяло, изглежда накратко, но е оборудван с всичко необходимо.

Apple Music за iOS

В допълнение към стандартния набор от функции за управление на възпроизвеждането на записи от плейъра има редица опции, приложими към играещия плейър: зареждане на песента в паметта на устройството и премахване от паметта на библиотеката, създаване на мрежово излъчване, преглед на текста на песента, както и "социални" модули / "Не харесвам" , "Сподели" ).

Apple Music за iOS разширени функции на плейъра

Изтегляне на музика

Не всички абонати на Apple Music имат възможност да бъдат онлайн през цялото време, за да получат музикалния поток от услугата, така че функцията за съхраняване на съдържание от онлайн каталога в паметта на мобилно устройство е в голямо търсене. Apple, от своя страна, не определя никакви пречки за абонатите да изтеглят съдържание от библиотеката.

Apple Music за iOS зарежда песни в паметта на устройството от плейъра

След като добавите съдържание към медийната библиотека, за да го изтеглите, просто докоснете стандартната икона "Изтегляне" директно в плейъра или при намиране на любимата си работа в която и да е част на Apple Music. В резултат на това композицията, албумът на изпълнителя, плейлистът или видеоклипът ще бъдат много бързо копирани в устройството.

Apple Music за iOS изтегля всяка песен от каталога

Допълнителни функции

Apple почти винаги доставя на произведените устройства и софтуер всяка изключителна, недостъпна за потребителите, които предпочитат продукти от други марки. И Apple Music има свои собствени "акценти", чието присъствие се осигурява вероятно от тясното сътрудничество на службата с изпълнителите и създателите на съдържание, както и от задълбочен анализ на нуждите на потребителите. Само няколко примера, за да стане ясно какво е заложено:

 • "Свързване" . Като част от услугата има вид социална мрежа, предназначена да осигури и разшири емоционалните взаимоотношения между артистите и техните фенове.
 • Apple Music за iOS социална мрежа Свързване

 • Изключително съдържание . В каталога Apple Music можете да намерите отделни публикации, които се представят само в рамките на тази услуга и никъде другаде. Наличието на редки творби, които не се популяризират навсякъде, е допълнителен стимул да станете абонат на любителите на истинската музика.
 • Apple Music за екслузивно съдържание и изпълнители на iOS

 • Телевизионни предавания и филми . Песните и музикалните видеоклипове, записани в студиото, са готови продукти на индустрията, но тяхното навлизане в топ класациите се предхожда от огромната работа на целия екип от творчески личности. На творчеството на творците на завършените творби творческият начин и животът на художниците заснеха много интересни материали - програми и документални филми. Всичко това се предлага като част от Apple Music.
 • Apple Music за iOS телевизионни предавания и филми

 • Новини от музикалната индустрия . Не само възможността да слушате музикални композиции е от полза за истинските фенове на определен музикален жанр, почитателите на отделните изпълнители и групи. Истинските фенове искат да държат в крак с това, което се случва в реалния живот, и също така да наблюдават отблизо творческия път на идолите. Абонаментът за "Публикации" в Apple Music ви позволява винаги да сте наясно с пускането на нова песен или видео, да научите за промените в графика на концерта на конкретен изпълнител, да разберете къде е най-изгодно да купите билети за представления и т.н.

Apple Music за iOS абонамент за публикации

приспособимост

Както виждате, почти всяка опция на Apple Music, описана по-горе, се изпълнява, като се използва подход, който гарантира, че всички потребители на приложението имат възможност незабавно да получат музикален съпровод, съответстващ на всяка ситуация на живот и настроение, просто като докосне екрана iPhone или iPad няколко пъти.

Apple Music за iOS услуга адаптивност към абоната

Формирането на препоръки започва, когато потребителят придобие услугата, а колкото по-дълъг е периодът на използване на приложението Музика и намирането на абонат в Apple Music, толкова по-добри и по-точни ще бъдат функциите за избор и демонстрация на персонализирани оферти от каталога на услугата.

Apple Music за персонализирани предложения за iOS и препоръки за сервиз

достойнство

 • Русифициран интерфейс, познат на всички потребители на маркови приложения на Apple, интегрирани в iOS;
 • Огромен избор на музикални произведения и видео съдържание, постоянно нарастващ каталог на предложения;
 • Индивидуален подход към всеки абонат, изразен в точността на препоръките, съставляващи списъка на предложенията, демонстриран в заявлението;
 • Възможност за зареждане на съдържанието на библиотеката в устройството с памет;
 • Изключително съдържание и опции;
 • Дългосрочен пълен достъп до съдържание и функции, предоставени безплатно.

недостатъци

 • Според отделна категория потребители, субективните недостатъци, които се намират в приложение на iOS, могат да се считат за недостатъци в дизайна на интерфейса (контролът върху отделните функции не е много удобно приложен), локализационните недостатъци ("грозни" съкращения на имената на елементите на руски език).

Голяма част от възможностите за собствениците на абонаменти, въведени от създателите на Apple Music, високо качество и разнообразие от предлагани продукти, адаптивност към индивидуалните потребителски нужди и изключителни възможности - всичко това и много повече правят услугата и клиентското приложение Music for iOS заслужено търсено от Apple фенове продукти, които не са безразлични към този вид изкуство, като например музиката.

Свали Apple Music for iOS безплатно

Изтеглете най-новата версия на приложението от App Store