Благодарение на съвременните технологии са възможни нетрадиционни начини за използване на смартфони. Една от тях е борбата срещу наднорменото тегло с помощта на специални приложения, с които искаме да ви запознаем днес.

Калориен брояч (MyFitnessPal, Inc.)

Богато приложение за проследяване на консумацията на храни, като се използва потребителска база данни за продуктите, за да се изчисли количеството консумирани калории. За да използвате, ще трябва да създадете профил.
Автоматично отчитане на калории в брояча на калории (MyFitnessPal, Inc.)
Това приложение може да се използва както за настройка или нулиране на теглото, така и за поддържане на теглото на текущото ниво. Проследяването става чрез добавяне на продукти, които потребителят е консумирал за определено време (водата се отчита отделно). Физическата активност може да се контролира чрез свързване на стъпковия брояч (отделно устройство или приложение, използващо акселерометъра на телефона) към програмата. Има и напомняния, включително препоръчаното време за хранене. Против - наличието на реклама и платено съдържание.

Изтеглете калориен брояч (MyFitnessPal, Inc.)

Фитнес план 30 дни - тренировка у дома

Приложение, което предлага на потребителя да отслабва, като използва упражнения, предназначени за 30-дневен курс. В допълнение, този софтуер е подходящ за хора, които искат да подобрят физическата си форма.
Външен вид на основния прозорец Фитнес план 30 дни - тренировка у дома
Наличните упражнения се разделят на групи: за цялото тяло и за различни части от него (например преса или крака). Те, от своя страна, са разделени на категории - за начинаещи, междинни и професионални. Има данни за напредъка, на базата на който обучението всеки ден става все по-сложно. Приложението има вградена диаграма за проследяване на индекса на телесната маса. Също така има план за хранене с готов набор продукти, изчислен въз основа на данните, които сте въвели (има напомняния за хранене). В приложението има платено съдържание и има и реклама. На някои устройства той е нестабилен.

Изтеглете фитнес план 30 дни - тренировка у дома

Моят треньор за отслабване

Оригинално приложение, което предлага във форма за игра, за да се отърве от излишните килограми. Разработчиците отдадоха голям акцент върху психологическия аспект, добавяйки няколко нива на мотивация.
Моят треньор за загуба на тегло
В присъствието на - снимки, задачи (изпълнението на които е награден с жетони), съвети за тези, които постоянно се разпадат. От друга полезна функционалност, имайте предвид визуалния брояч на нулирането, наличието на напомняния, всеки от които е конфигуриран отделно, както и калкулационен калкулатор и регистър на захранването (само Pro версия). Обърнете внимание и на фокуса върху женската аудитория (въпреки възможността да изберете секс от потребителя). Недостатъци - ограничена функционалност на безплатната версия и наличието на реклама.

Изтеглете моя треньор за отслабване

Отслабвам без диета

Друга програма с мотивационен елемент. Въпреки това, разработчиците не са забравили за utilitarian функционалност - има инструменти за контрол на теглото и брояч на физически упражнения.
Избор на вида упражнение в Отслабване без диета
Въпреки името, има и набор от популярни диети, за които има график за диета и упражнения. Наблюденията са достойни и напомнят - например, за необходимостта от пиене на вода. Има дневник функция, за още по-пълен контрол върху процеса на премахване на наднорменото тегло. Има възможности за синхронизиране на настройките и данните за процеса на отслабване (имате нужда от версия Pro и сметка). Приложението е насочено към жени, но има и опции за мъже. Има покупки, от време на време има реклама.

Изтегляне Отслабвам без диета

Lifesum

Разширен калориен калкулатор и фитнес треньор. Той предлага удобен дизайн и възможности за дълбока персонализация. Последното се постига благодарение на мощните алгоритми за изчисляване на входните индикатори на потребителите.
Основният прозорец на програмата Lifesum
За разлика от много други подобни програми, много в Liffsum се определя автоматично - например, кратък тест ще избере най-подходящата диета. На свой ред, след избора на диета, се предлагат редица рецепти, които са подходящи за него. За да следи физическата активност, приложението може да чете данни от специални устройства или програми като S Health. За работа е необходимо да се използва абонамент, а безплатната версия има ограничения. Няма реклама.

Изтегляне Lifesum

Калория Калкулатор

Заявлението от разработчика от ОНД, което се различава предимно в много подробна статистика - взети под внимание продуктите, обучението, както и количеството вода, пиян. Калкулацията се основава на параметрите на потребителя, които са въведени по време на първоначалната настройка на приложението, както и зададената от него цел.
Добавяне на настройки към калкулатора за калории на приложението
Списъкът с ястия и продукти, които могат да бъдат въведени, е един от най-широко разпространените сред тези приложения и постоянно се допълва от потребителите. Статистическите данни за напредъка се показват както в режим "Дневни", така и месечни. Интересен вариант е социалният компонент: след регистрирането на акаунта в приложението има мини-социална мрежа, където можете да намерите приятели на диета. В калорийния калкулатор има реклама, някои функции се предлагат в платената версия.

Изтеглете калорийния калкулатор

Отслабвам заедно

Богато приложение, което е полезно не само за тези, които искат да отслабнат, но и за потребителите, участващи в спорта, и по-специално културизма. За последната има отделен елемент в програмата.
Калкулатор за културисти в Khudey заедно
Въпреки малко остарелия интерфейс, приложението е един от най-модерните инструменти за подпомагане на отслабването: има няколко калкулатора, които ви позволяват да изчислите подходящите индикатори за потребителя; подробен списък с диети (за разлика от конкуриращи се приложения са достъпни без ограничения); ръководство за витамини, микроелементи и Е *** добавки; боядисани комплекти упражнения от различен тип. Всички възможности са безплатни, но има реклама, която обаче може да бъде изключена за определена сума.

Изтегляне Отслабвам Заедно

Отслабвайте след 30 дни

Друго приложение, предназначено да планира да отслабне. На първо място, тя е фокусирана върху използването на физическо усилие, но има функция за избор на подходяща диета. Между другото, това е единственото приложение от цялата колекция, което осигурява диети за вегетарианци.
Дневният план за обучение в Худи за 30 дни
Упражненията се задават във възходящ ред - в ранните дни на протозоите, но докато се движат напред, се появяват по-интензивни опции. Всички те са предназначени за тренировки у дома, така че фитнес залата или стадиона трябва да се посещават само като добавка. Всяко от упражненията е придружено от анимиран образ. Наред с другите функции, ние отбелязваме календара на резултатите и показването на статистика за калории. Цялата функционалност е безплатна, но приложението показва реклами.

Изтегляне Отслабвам след 30 дни

Благодарение на такива приложения, модерните смартфони не са само средство за комуникация или източници на информация, но и спътници за активен начин на живот.