Kingo Root е една от най-популярните програми, която ви позволява да получите пълен достъп (правата на "superuser" или root-access) на устройството с Android само с няколко кликвания. С помощта на Ruth всички настройки, скрийнсейвъри, стандартни приложения се изтриват и много повече. Но такъв неограничен достъп не винаги е необходим, тъй като прави устройството уязвимо за злонамерен софтуер, така че можете да го изтриете, ако е необходимо.

Премахване на правата на root в Kingo Root

Сега нека разгледаме защо не можете да изтриете тази програма от Android. След това изтриваме, с помощта на Kingo Root, вече съществуващите права.

1. Деинсталирайте програма от устройство с Android

Нуждаем се от компютърна версия на програмата (версията за мобилни устройства не позволява да се отърват от правата на "суперпотребителя"). Приложението на компютъра не трябва да се инсталира на таблет или смартфон.

Връзка за изтегляне на версията в офиса. сайт Kingo Root

Всички действия се извършват на компютър с устройство, свързано чрез USB кабел. Приложението автоматично разпознава модела и марката на телефона и инсталира необходимите драйвери.

В интернет можете да намерите програми (няма да посочваме името им по етични причини), които се опитват да заблудят потребителите и да се представят за известен конкурент. Те, като Kingo Root, са свободно достъпни, така че потребителите са щастливи да ги изтеглят.

Както показват редица отзиви, тези програми са пълни с реклами и злонамерени обекти. Като имате Root с такава програма, е възможно да получите много изненади на Android, въпреки че по-често те просто не могат да се справят с основната си задача - да получат правата на суперпотребителя.

Изхождайки от факта, че получаването на Root права и така е свързано с определен риск, е по-добре да не изтегляте и използвате подозрителен софтуер.

2. Премахнете правата за суперпотребител

Корените права се отстраняват толкова лесно, колкото са инсталирани.

Алгоритъмът за настройка на смартфон или таблетен компютър е идентичен с първия вариант. Сега стартирайте програмата и свържете устройството с USB.

На екрана ще има надпис със статус на права и предложение за премахването им (Премахване на корен) или отново (Корен отново) . Натискаме първата опция и чакаме края й.

Премахване на корени в Kingo Root

Имайте предвид, че ако Root е получен чрез друга програма, процесът може да е неуспешен. В този случай е целесъобразно да приложите оригиналния софтуер, с чиято помощ имате достъп до root.

Ако всичко върви добре, ще видим надписа: "Възможно е да се премахне коренът" .

Както можете да видите, всичко е много просто и отнема не повече от 5 минути.