Често се работи с снимки на потребители, те искат да имат всички необходими инструменти за правене на любимите си неща в една програма. Само многофункционалните комбайни могат да се справят с тази задача.

Някои от тези решения, които имат в техния арсенал пълен набор от инструменти за обработка на снимки и други изображения, е споделено приложение на Ashampoo Photo Commander .

Съветваме ви да погледнете: други програми за разглеждане на снимки

Photo Manager

Ashampoo Photo Commander има сравнително мощен и усъвършенстван мениджър на снимки. За удобство на потребителите, той е разделен на три области. В едно от тях се показва дървото на директорията, а в другото - миниатюрите на изображенията в избраната папка, в третата - конкретна избрана снимка, както и кратка информация за нея. Ако желаете, има възможност да промените стила на този организатор на изображения.

Ashampoo Photo Commander графичен мениджър

С вградения файлов мениджър можете да премествате снимки или мултимедийни файлове, да ги изтривате, да сортирате, да ги преименувате. Има функция за обработка на партида.

Процес на обработка в Ashampoo Photo Commander

Възможно е да се приложи търсене на изображения по отделни параметри, включително използването на EXIF ​​данни и IPTC.

Търсенето на изображения в Ashampoo Photo Commander

Преглеждане на файлове

Ashampoo Photo Commander е оборудван с много удобен инструмент за преглед на изображения. Снимките са оформени в доста хубава визуална обвивка, а за навигация между тях дори не можете да оставите скрепера. Приложението осигурява възможност за създаване на слайдшоу.

Преглед на снимката в Ashampoo Photo Commander

Програмата поддържа преглеждане на над шестдесет файлови формати. В допълнение към изображенията в него можете да преглеждате някои видове видео файлове и да слушате аудиозаписи. Въпреки че възможността за гледане на мултимедийни формати, разбира се, е ограничена в сравнение с пълноправни играчи.

Преглед на видеоклип в Ashampoo Photo Commander

Редактиране на изображения

Приложението има разширено средство за редактиране на снимки. В арсенала на програмата има възможност за промяна на размера на изображението, разрязване, регулиране на контраста и цветовете, използване на голямо разнообразие от ефекти, прилагане на филтри, наслояване. Има и инструмент за оптимизиране на снимките и премахване на ефекта "червени очи".

Редактиране на снимка в Ashampoo Photo Commander

Създаване на сложни изображения

В допълнение към редактирането на конкретна снимка, програмата предоставя инструменти за обработка на няколко снимки, за да ги комбинира в едно изображение или група от изображения. По този начин можете да създавате колажи, панорами, албуми с възможност за тяхното последващо публикуване в Интернет, файлове за слайдшоу, календари, фото-миксове.

Създайте панорама в Ashampoo Photo Commander

конвертиране

Ashampoo Photo Командирът има функция за конвертиране на изображения в различни графични формати: JPG, PNG, BMP GIF и др. Можете да запишете снимка в деветнадесет различни формата.

Преобразувайте снимките в Ashampoo Photo Commander

Допълнителни инструменти за работа с изображения

В допълнение, програмата предоставя редица други инструменти за обработка на изображения. Приложението може да отпечата снимка в принтера с доста голям набор от настройки за печат. Ashampoo Photo Commander също работи със скенера и камерата. С програмата можете да изпращате снимки по имейл.

Настройки за печат в Ashampoo Photo Commander

Ashampoo Photo Commander записва екрана на монитора или отделните му секции, за да създаде екранни снимки. В същото време се използва напълно нова технология, която позволява да се заснемат нестандартни прозорци с различни конфигурации.

Предимства на Ashampoo Photo Commander

  1. Много голяма функционалност;
  2. Поддръжка на голям брой графични и мултимедийни формати;
  3. Подкрепа за руския език;
  4. Визуално цветен интерфейс;
  5. Проста система за управление на приложения, благодарение на интуитивния интерфейс и инструкциите.

Командир на снимките в Ashampoo

  1. Много голям размер;
  2. Приложението работи само в операционната система Windows;
  3. За пълна функционалност е необходимо да платите.

Програмата Ashampoo Photo Commander - мощен инструмент за обработка на снимки, който е подходящ както за любители, така и за професионалисти. Тази комбинация позволява не само да преглеждате изображения, но и да ги редактирате и да организирате изображенията.

Изтеглете пробна версия на Ashampoo Photo Commander

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт.