Били ли сте някога се опитали да отидете в Mozilla Firefox на сайта, но сте изправени пред факта, че не се отваря поради блокиране? Този проблем може да възникне по две причини: сайтът е добавен към черния списък на територията на страната поради това, че доставчикът го блокира или се опитвате да отворите сайт за забавление на работното място, достъпът до който е ограничен от системния администратор. Независимо от причината за блокирането, можете да го заобиколите с помощта на добавката на BrowseCenter VPN за браузъра Mozilla Firefox.

Browsecore VPN е популярна добавка за браузър, която ви позволява да осъществявате достъп до блокирани уеб ресурси. Добавката работи на един много прост принцип: вашият истински IP адрес е шифрован, преминавайки към нов, който принадлежи към напълно различна страна. Поради това, когато отидете на уеб ресурс, системата определя, че не сте в Русия, а, да речем, в Съединените щати и исканият ресурс е успешно отворен.

Как да инсталирам виртуална VPN за Mozilla Firefox?

1. Следвайте връзката в края на статията на страницата за изтегляне на добавката и след това кликнете върху бутона "Добавяне към Firefox" .

Търси VPN за Mozilla

2. Браузърът ще започне да изтегля добавката, веднага след което ще бъдете помолени да я инсталирате, като кликнете върху съответния бутон.

Търси VPN за Mozilla

Веднага щом добавката за виртуална VPN е инсталирана в Mozilla Firefox, иконата на добавката се появява в горната дясна част на браузъра.

Търси VPN за Mozilla

Как да използвате VPN на Browsec?

1. Кликнете върху иконата на добавката, за да я активирате. Когато разширението VPN на Browsec е активирано, иконата ще се превърне в цвят.

Търси VPN за Mozilla

2. Опитайте се да отидете на блокирания сайт. В нашия случай тя незабавно се зарежда успешно.

Browser VPN се отличава с предимство от другите добавки за VPN, тъй като няма никакви настройки, което означава, че трябва само да наблюдавате дейността на добавката: когато нуждата от скриване на IP адреса изчезне, просто трябва да кликнете върху иконата на добавката, за да я деактивирате, връзката с прокси сървъра ще бъде прекратена.

Browse for VPN - мощна добавка за браузър за Mozilla Firefox, която е напълно безплатна и също така няма меню, което позволява да се освободи потребителя от допълнителни настройки. Ако VPN на Browsec е активна, няма да забележите намаляване на скоростта на зареждане на страници и друга информация, която ви позволява напълно да забравите, че посещаваните от вас уеб ресурси никога не са били блокирани изобщо.

Изтеглете Browsec VPN за Mozilla Firefox безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт