Има програми, които помагат да се проследи състоянието на системата и да се получи известна информация за нея. CAM е един от тези. Тя е предназначена за наблюдение на операционната система и има няколко други функции, сред които е и картографирането на FPS в игрите. Нека да разгледаме неговите възможности по-подробно.

табло

Това е основният прозорец, на който можете да получите информация за температурата на процесора и видео картата, натоварването на устройствата и натоварването на системата.

Мониторинг на CAM

Също така има още два прозореца на таблото. Там можете да намерите още повече информация за вашата система: статистика на температурите, честотите и натоварването.

CAM Статистика

монтаж

Цялата информация за компонентите на компютъра може да се намери в този прозорец. Данните се сортират в отделни секции, където се събират всички данни. Има едно преплитане с руския превод. В информацията за дисковете е написано "Free", въпреки че трябва да бъде "свободен".

Информация за CAM системата

FPS ОКРИЙ

Тук можете да конфигурирате мониторинга в играта. Можете да извеждате данни за изтеглянията на CPU, GPU, памет и FPS (кадри в секунда). Просто поставете или премахнете отметка от желания параметър, така че да се показва на екрана или да отсъства. Можете също така да конфигурирате клавишните комбинации за превключване, шрифта и неговия размер.

FPS OVERLAY CAM

След настройването можете да започнете играта и да я стартирате. Желателно е да се влязат в различни условия, за да работи системата при различни условия, а след това да се оцени средният брой кадри в секунда, защото в различни ситуации FPS може да промени стойността два или дори три пъти.

Проследяване на FPS CAM

известие

Друга особеност на CAM е показването на известия. Ако натоварването на вашия процесор или графична карта става критично, се появява предупреждение. Известията работят с температури. Една отлична опция за предпазване от прегряване, тъй като системата за защита на компютъра не винаги работи. Всички опции за известяване могат да бъдат конфигурирани в съответния прозорец.

CAM Известия

достойнство

  • Програмата е абсолютно безплатна;
  • Има руски език;
  • Пълно наблюдение на системата и уведомяване за неговото състояние.

недостатъци

При тестване на CAM не бяха открити недостатъци.

CAM е отлична програма, която ви помага да следите състоянието на системата и да получите изчерпателна информация за нейното изпълнение. Само тя ще може да замени няколко други подобни продукта, тъй като има всичко необходимо за мониторинга на компютъра.

Свали CAM безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт