Картунните портрети все още са популярни и са чудесен начин да се подчертаят характеристиките на всеки човек. Тези снимки обикновено се поръчват от специалисти в тази област. Но това е само, когато възнамерявате да направите някой незабравим подарък. Добре и за създаване на прости комични снимки на снимка е възможно да се ползват безплатни онлайн услуги.

Как да направите карикатура онлайн

В интернет има голям брой уеб сайтове, на които се предлага да поръчате анимационен филм по фотография от професионални (а не толкова) артисти. Но в тази статия няма да разгледаме такива ресурси. Интересуваме се от уеб услуги, с които можете бързо да създадете карикатура или карикатура, като използвате снимка, изтеглена от компютър.

Метод 1: Cartoon.Pho.to

Безплатен онлайн инструмент, който позволява няколко кликвания, за да направите портрет на анимационен карикатури. Можете да създавате и статични изображения с различни пародийни ефекти, включително една и съща карикатура.

Онлайн услуга Cartoon.Pho.to

 1. За да приложите ефекти върху изображение, първо качете моментна снимка на сайт от Facebook, чрез препратка или директно от твърдия диск.
  Изтеглете изображението в онлайн ресурса Cartoon.Pho.to
 2. Задайте отметка върху елемента "Преобразуване на лицето" .
  Започваме да създаваме карикатури в услугата Cartoon.Pho.to
  Ако не е нужно да симулирате ръчно изтеглено изображение, махнете отметката от опцията "Картун ефект" .
 3. Предлагат се редица предварителни емоции и пластични ефекти за фотографията.
  Създайте анимационна снимка в онлайн услугата Cartoon.Pho.to
  За да създадете картина в стил карикатура, изберете съответния елемент от менюто вляво. След като сте получили желания резултат, отидете на изтеглянето на изображението, като използвате бутона "Запазване и споделяне" .
 4. На отворената страница ще видите обработената снимка в оригиналната разделителна способност и качество.
  Изтеглете готовата карикатура в паметта на компютъра от услугата Cartoon.pho.to
  За да го запазите на компютъра си, кликнете върху бутона "Изтегляне" .
 5. Основното предимство на услугата е пълната автоматизация. Не е нужно дори да настроите ръчно точките на лицето, като устата, носа и очите. Cartoon.Pho.to ще го направи за вас.

Метод 2: PhotoFan

Популярен ресурс за създаване на сложни фото колажи. Услугата може практически да постави вашата портретна снимка навсякъде, независимо дали става въпрос за градски билборд или страница за вестници. Налични и ефектът от карикатурата, направени като рисунка на молив.

Онлайн услуга PhotoFania

 1. Обработката на снимка с този ресурс е бърза и лесна.
  Качване на снимка в онлайн услугата PhotoFania
  За да започнете, кликнете върху връзката по-горе и на страницата, която се отваря, кликнете върху бутона "Изберете снимка" .
 2. Импортирайте снимки от една от наличните социални мрежи или добавете снимка от твърдия диск, като кликнете върху "Изтегляне от компютъра" .
  Импортираме снимки от сайта на PhotoFaniya от компютъра
 3. Изберете желаната област от изтегленото изображение и кликнете върху бутона "Изрязване" .
  Изрязване на изображението, изтеглено в ImageFan Image
 4. След това, за да дадете на изображението карикатурен ефект, изберете елемента "Apply Distortion" и кликнете върху "Create" .
  Започваме да обработваме изображението в услугата PhotoFan
 5. Изображението се обработва почти незабавно.
  Изтеглете готовото изображение от онлайн услугата FotoFaniya
  Веднага можете да изтеглите готово изображение на компютъра си. Регистрацията на сайта за това не се изисква. Просто кликнете върху бутона "Изтегляне" в горния десен ъгъл.
 6. Подобно на предишната услуга, PhotoFan автоматично намира лицето на снимката и избира определени елементи върху нея, за да даде на анимационния ефект изображението. И резултатът от услугата не може да се съхранява само в паметта на компютъра, но и веднага да поръчате пощенска картичка, отпечатайте или дори капак с получената картина.

Метод 3: Wish2Be

Това уеб приложение не само трансформира портретен изстрел, за да създаде карикатурен ефект, но ви позволява да използвате готови анимационни мотиви, към които трябва само да добавите лице на лицето. В Wish2Be можете напълно да работите със слоеве и да комбинирате наличните графични елементи като коса, тяло, рамки, фонове и др. Също така се поддържа надпис върху текста върху изображението.

Онлайн услуга Wish2Be

 1. Не е трудно да създадете карикатура с този ресурс.
  Изберете шаблон за карикатурата в Wish2Be
  Изберете желания шаблон и отидете в раздела "Добавяне на снимка" , обозначен като икона на камера.
 2. Кликването върху зоната с подпис "Натиснете или хвърлете снимката си тук" , качете желаната снимка от твърдия диск на сайта.
  Внасяме моментна снимка от компютър в Wish2Be, за да създадем анимационен филм
 3. След като редактирате карикатурата правилно, използвайте иконата с облака и стрелката, за да преминете към изтеглянето на готовото изображение на компютъра.
  Изтеглете готови карикатури от онлайн услугата Wish2Be
  За да изтеглите изображение, просто изберете подходящия за вас формат.
 4. Последната карикатура ще бъде обработена и запазена на твърдия диск след няколко секунди. Снимките, създадени в Wish2Be, са с размер 550 × 550 пиксела и съдържат воден знак.

Прочетете още: Коригирайте формата във Photoshop

Както можете да видите, приложенията, обсъдени по-горе, не са едни и същи в своя набор от функции. Всеки от тях предлага собствени алгоритми за обработка на снимки и не може да се нарече универсално решение. Обаче, ние се надяваме, че ще намерите за себе си подходящ инструмент, който ще се справи с задачата, която сте направили.