Софтуерът cFosSpeed ​​е разработен, за да конфигурира настройките за мрежова връзка на операционните системи Windows, за да се увеличи производителността на мрежите и да се намали времето за реакция на сървъра, до който потребителят има достъп.

Основната функция на cFosSpeed ​​е анализът на пакетите, предавани чрез мрежови протоколи на приложния слой, и реализирането на оформянето на трафика въз основа на резултатите от този анализ, както и правилата, дефинирани от потребителя. Тази възможност се появява в програмата в резултат на подреждането на мрежовите протоколи в стека. Най-големият ефект от използването на cPhospide се наблюдава, когато софтуерът VoIP телефония се използва заедно с оперативния инструмент, както и в онлайн игрите.

Приоритизиране на трафика

В хода на анализа на пакетите данни, предавани чрез мрежови връзки, cFosSpeed ​​създава от първата оригинална опашка, чиито участници са разделени на класове трафик. Присъединяването на определен набор от пакети към определен клас се определя автоматично от програмата или въз основа на създадените от потребителя филтърни правила.

Приоритизиране на трафик cFosSpeed

С помощта на инструмента можете да класифицирате трафика, като зададете приоритет на данните за скоростта на изпращане и получаване, въз основа на името на процеса и / или протокола, номера на порта на протокола TCP / UDP, наличието на DSCP етикети и много други критерии.

Приоритет на текущите връзки cFosSpeed

статистика

За да се установи пълен контрол върху входящия и изходящия интернет трафик, както и правилното приоритизиране на отделните приложения, използвайки мрежови връзки, cFosSpeed ​​осигурява функционален инструмент за събиране на статистически данни.

Статистика cFosSpeed, графики за използване

конзола

cFosSpeed ​​ви позволява изключително гъвкаво и дълбоко да конфигурирате параметрите на различни мрежови връзки, за да оптимизирате ефективността им. За да внедрят всички функции на инструмента, опитни потребители могат да създават и прилагат специални конзолни скриптове.

Конзола за управление cFosSpeed

Тест за скорост

За да се получат надеждни данни за входящата и изходящата скорост, осигурени от текущите мрежови връзки, както и времето за реакция на сървъра, cPosSpider осигурява достъп до собствената си услуга за разработчици за проверка на индикаторите в реално време.

Тест за скорост на интернет връзката cFosSpeed

Wi-Fi гореща точка

Допълнителните и много полезни функции cFosSpeed ​​включват инструмент, който ви позволява да създадете виртуална точка за достъп за разпространение на интернет от компютър, оборудван с адаптер за безжична мрежа, към различни устройства, които могат да получат Wi-Fi сигнал.

cFosSpeed ​​виртуален Wi-Fi стартиране Wizard

достойнство

  • Интерфейс на руски език;
  • Възможност за конфигуриране в автоматичен режим;
  • Гъвкаво и дълбоко настроени приоритети на трафика;
  • Визуализиране на трафика и пинг;
  • Пълна съвместимост с мрежово оборудване;
  • Автоматично откриване на маршрутизатора, ако е налице;
  • Възможност за оптимизиране на параметрите на мрежовите връзки за всякакви носители за предаване на данни (DSL, кабел, модемни линии и др.).

недостатъци

  • Нестандартен и донякъде объркващ интерфейс.
  • Приложението се разпределя на такса. Същевременно има възможност да се използва пълната версия по време на 30-дневния пробен период.

cFosSpeed ​​е един от малкото наистина ефективни "ускорители на интернет". Инструментът привлича най-голям интерес сред потребителите на нискокачествени и нестабилни комуникационни линии, безжични връзки и любители на онлайн игри.

Изтеглете пробна версия на cFosSpeed

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт