Важно е не само да се прави правилно ежедневие, но и да се планира месец. Новините вече не са много ефективни, когато има по-добра алтернатива. Програмата CoffeeCup Web Calendar ще ви помогне да създадете план за месец или дори година, и да го направите специален календар, който би бил удобен за използване. Нека да я разгледаме по-подробно.

Главен прозорец

Тук можете да прегледате текущия календар за седмица, месец или година, като превключите разделите. По-горе са необходими инструменти и всички събития се показват в квадратчета в различни цветове. За съжаление, няма руски език, но без да се знае английски, използването на програмата ще бъде просто.

Основен прозорец

Изберете тема

Функционалността не се ограничава до използването на завършения проект само в работното пространство и с пускането на уеб календара. Можете да изпратите готов календар за печат, само преди да е по-добре да направите визуална корекция. Няколко красиви теми вече са създадени. Всеки потребител ще избере подходящия за себе си. Повече дизайни са на официалния сайт и те се изтеглят чрез програмата, като се използва бутонът "Получаване на повече теми" .

Избиране на темата CoffeeCup Web Календар

След като изберете тема, кликнете върху "Визуализация ", за да видите крайния резултат. От този прозорец календарът се изпраща на принтера. За да направите това, кликнете върху десния бутон на мишката и изберете необходимите настройки. Освен това, можете просто да запишете проекта на вашия компютър като изображение.

Календар за уеб календар

Добавяне на събития

Това е основната функция на програмата. Той се мисли много компетентно и ви позволява да направите календара възможно най-удобен за използване. Първо можете да добавите няколко типа случаи, например работен график или домашни задължения. Всеки от тях е обозначен с отделен текст за комфорт.

Изберете Календара за уеб календар

След това изберете една от графиките и добавете събитие към нея. Напишете името, посочете времето и въведете описанието, ако е необходимо. След запазването, събитието ще се покаже веднага в главния прозорец на програмата, както и при подготовката за отпечатване.

Добавяне на събитие CoffeeCup Web Календар

опции

Въпреки че руският език отсъства, но нищо не пречи на руснаците да променят имената на дните, седмиците и месеците. Това се прави в отделен прозорец, където всичко се разпределя в редове. Просто изтрийте този текст и го напишете на всеки друг език. В допълнение, форматът на часа и началната дата на календара се променят тук.

Опции за календара на

достойнство

  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Много удобен контрол;
  • Наличие на вградени теми;
  • Възможност за създаване на няколко графики.

недостатъци

  • Липса на руски език.

CoffeeCup Web Календар привлича от факта, че това не е обикновена програма, която просто създава календари. Той може да изпълнява функциите, които са много по-полезни, например като го използват като дневник и дори е удобно. Тук има за целта всички необходими съоръжения, за да направи работата възможно най-удобна.

Свали CoffeeCup Web Календар безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт