Сред многото различни програми, предназначени за изтегляне на торенти, някои потребители търсят такива клиенти, които няма да бъдат обременени с прекомерна функционалност. Тези потребители искат само тези функции, от които се нуждаят. Но изобщо няма да ви хареса. И след това дойдете на спасителни програми, които поддържат работата с плъгини. Потребителите могат да инсталират само плъгините, от които се нуждаят. Само за тази категория приложения е програмата Deluge.

Безплатно приложение за изтегляне на torrents Deluge първоначално е написано за операционната система Linux. В бъдеще тя е адаптирана за Windows и редица други платформи, но все пак в бързина и стабилност, тези модификации са по-ниски от първоначалната версия на приложението.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на торенти

Качване и разпространение на файлове

Почти единствената функция на програмата Deluge без инсталиране на допълнителни приставки е качването и последващото разпространение на качените файлове. Това се дължи на минимализма на това приложение. В същото време изтеглянето на файлове става по-бързо и по-стабилно в операционната система Linux, отколкото на други платформи.

Изтеглянето може да бъде добавено чрез изтегляне на торент файл, намиращ се на твърдия диск на вашия компютър, като се посочи неговият интернет адрес или магнитна връзка.

Добавяне на торент към програмата Deluge

Има възможност за регулиране на скоростта на зареждане и разпространение на файлове.

Изтегляне на файлове в

Веднага след стартирането на файловете, програмата автоматично изпраща изтеглените части към разпространението на други потребители на торент мрежата.

Създаване на торент

Преди това бихте могли да създадете торент в Deluge само като включите подходящия plug-in в приложението. Но в последните версии на клиента е възможно да се създаде торент чрез интерфейса Deluge без инсталиране на допълнителни модули.

Създаване на торент в програмата Deluge

плъгини

Приставките значително разширяват по принцип лошата функционалност на програмната рамка. Това е идеята, че потребителят може да избере кои функции да използва и от които да откаже.

Плугинги в програмата за потапяне

Сред допълнителните функции, които предлагат добавките, трябва да предоставяте съвременни статистически данни за изтеглените файлове, функцията за дистанционно управление на приложения, оптимизиране на работата под рейтинга на торент тракери, свързване на RSS емисии, планиране на задачи и търсачка.

Предимства на наводнения

  1. Много приставки;
  2. Многоезичен интерфейс (73 езика, включително руски);
  3. Cross-платформа.

Недостатъци на потъването

  1. Нестабилна операция на операционната система Windows;
  2. Непълна русификация.

Както можете да видите, макар че версията на програма Deluge е най-простото приложение за изтегляне на торенти без допълнителни функции, но благодарение на plug-in плъгините се превръща в многофункционален изтегляне. Същевременно не можем да забележим нестабилност на приложението, когато го инсталираме в операционната система Windows.

Изтеглете софтуер Deluge безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт