Понякога трябва да разделите аудиото на няколко части или да изрежете парче от него. Това ви позволява да създавате специални програми, във функционалността на които по-често има няколко допълнителни функции. Днес ще разгледаме Direct WAV MP3 Splitter.

Главен прозорец

Интерфейсът на програмата не е много удобен и ще трябва да свикнете с нея, ако искате да я използвате често. Това подреждане на елементи и раздели причинява дискомфорт при първия старт, особено тези, които никога не са използвали такъв софтуер ще забележите. Елементите не могат да бъдат преоразмерени и преместени, което в този случай е минус.

Основен прозорец Директен WAV MP3 сплитер

Часова и настройка

По-горе е следата на текущия аудио запис. Директно върху него можете да изберете парчетата, да ги изтриете и да извършвате други действия. По-долу е настроен контрол на силата на звука и обща информация за позицията на играча.

Часът на директния WAV MP3 сплитер

Звукът се настройва в отделен раздел, където има няколко плъзгача. Премествайки ги, се открива зона на мълчание и някои други параметри, които помагат да се потисне шумът или ненужните честоти.

Намаляване на шума Direct WAV MP3 сплитер

Във втория раздел можете да разделите песента на части, което се регулира от количеството памет или времето за възпроизвеждане. Това означава, че чрез задаване на определени стойности можете да постигнете разделяне на части, когато са изпълнени определени условия.

Добавяне на условия за разделяне Директен WAV MP3 сплитер

Tags

В долната част на екрана има секция, в която са зададени етикети. Те са необходими за отделянето на една част от състава от другата и за по-нататъшната работа с нея. В допълнение, тази функция е подходяща за тези, които искат да създадат тон на звънене от аудиото. Инструментите за управление на етикетите също се намират в този прозорец.

Разделяне на директни WAV MP3 сплитери

Информация за файла

В отделни раздели се намира информация за размера на файла, продължителността му, мястото на съхранение, каналите и версиите. Данните са в отделни линии, така че да няма объркване при гледане. Освен това е възможно да добавите различна информация за мелодията, която може да бъде полезна за някои потребители, например, за да обозначи авторското право върху песента.

Информация за файла Директен WAV MP3 сплитер

достойнство

  • Има разделяне и маркиране;
  • Подходящ за създаване на мелодия на звънене.

недостатъци

  • Неудобен интерфейс;
  • Програмата се разпространява срещу заплащане;
  • Липса на руски;
  • Липса на преобразуване.

Direct WAV MP3 Splitter - добра програма за работа с аудио файлове и ще бъде полезна за тези, които ще отрежат парче от песента или ще премахнат допълнителните. Имайте предвид, че интерфейсът ще трябва да се използва, защото е подреден нестандартен.

Изтеглете пробна версия на Direct WAV MP3 Splitter

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт