Към днешна дата проблемът с съхраняването на лична информация от всякакъв вид озадачава не само обикновените потребители, но, за щастие, разработчиците на софтуер. Сред наличните софтуерни инструменти съществуват инструменти за минимизиране на възможностите за шпионаж, достъпни за Microsoft в среда на Windows 10. Един такъв инструмент е програмата Disable Win Tracking.

Деактивиране на проследяването на Win - софтуерно решение с компактни размери, което ви позволява да деактивирате някои от шпионските модули в Windows 10. Инструментът е разработен така, че да защитава поверителността на потребителите при работа в операционната система. Това се осъществява чрез деактивиране на компонентите на Windows, чиято основна цел е да проследяват дейността на потребителите и да прехвърлят информация на Microsoft.

Деактивиране на шпионски модули

Всички действия на програмата се извършват чрез командния ред, но графичният корпус ви позволява да изберете един от няколкото модула за изключване без да се налага да въвеждате сложни команди.

Деактивирайте главния прозорец за проследяване на Win след стартиране

Освен това потребителят може да дефинира конкретно действие - деактивиране или пълно премахване на компонент от системата.

Деактивиране на начина на работа на Win Tracking - изтриване или деактивиране

Всички направени от вас промени могат да бъдат върнати в първоначалното състояние, което е много полезна функция на приложението.

Деактивиране на промените в проследяването на промяната в Win Tracking

Блокиране на домейни и IP адреси

В допълнение към деактивирането на отделни компоненти, функцията за деактивиране на проследяването на прозорци ви позволява да блокирате домейни и IP адреси, които според разработчика на инструмента могат да доведат до намаляване на нивото на системна сигурност по отношение на поверителността на личната информация на потребителя.

Деактивиране на домейна за проследяване на домейни и блокиране на IP адреси

Блокирането на горното се извършва чрез добавяне на записи към хост файла, което предотвратява всички опити на Windows 10 да изпраща данни.

Изходен код

Деактивиране на проследяването на Win се характеризира с код с отворен код, който позволява на потребителите и общностите на заинтересованите страни да правят свои собствени промени и допълнения към приложението.

Деактивиране на проследяването на Windows 10

достойнство

 • Компактен размер;
 • безплатно;
 • Отворен източник;
 • Способността бързо да деактивирате или премахвате компонентите на шпионския софтуер.
 • недостатъци

 • Липса на руски интерфейс;
 • Липса на автоматични настройки;
 • Неясен и сложен интерфейс;
 • Поддържайте само 32-битова версия на Windows 10.
 • Като цяло може да се каже, че Disable Win Tracking ви позволява да деактивирате или изтриете почти всички компоненти на OS, които по някакъв начин могат да събират и изпращат данни за това, което се случва в среда на Windows 10. Програмата изисква потребителят да има определени знания и разбиране за определени процеси, така че не може да бъде препоръчан на начинаещи.

  Изтегляне Изключване на проследяването на Win безплатно

  Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт