Има прости програми, които изпълняват само най-основните функции. Има приложения, "чудовища", чиито възможности далеч надхвърлят вашите собствени. Освен това има и домашна фотостудио ...

Обадете се на тази проста програма не може, защото има доста широка функционалност. Но е толкова лошо, че не е възможно да се използват постоянно всички инструменти. Нека обаче да разгледаме по-добре основните функции и да разберем предимствата и недостатъците на програмата.

чертеж

Изтегляне в домашно студио за снимки

Тази група включва няколко инструмента наведнъж: четка, размазване, рязкост, осветяване / потъмняване и контраст. Всички те имат прости настройки. Например, за четка можете да зададете размер, твърдост, прозрачност, цвят и форма. Трябва да се отбележи, че има само 13 формуляра, включително стандартна кръгла. Имената на другите инструменти говорят сами за себе си и параметрите им се различават малко от четката. Можете ли допълнително да коригирате степента на тежест на ефекта. Като цяло, особено няма да рисувате, но можете да коригирате малки дефекти на снимка.

фотомонтаж

фотомонтаж в Photo Photo Studio

При такава силна дума, скрита функция е скрита, за да добавите няколко изображения или текстури заедно. Всичко това се прави с помощта на слоеве, които са много примитивни. Тук, разбира се, няма маски и други очарователни неща. Можете да изберете само режима на смесване, ъгъла на завъртане и прозрачността на слоевете.

Създаване на колажи, пощенски картички и календари

рамки и така нататък в Photo Photo Studio

В Photo Photo Studio има инструменти, които улесняват създаването от вашите снимки на различни календари, пощенски картички и добавяне на кадри. За да създадете този или този елемент, просто трябва да кликнете върху желания ключ и да изберете от списъка с шаблони, които харесвате. Също така си струва да се отбележи, че можете да създадете колаж или календар само с платена версия на програмата.

Добавяне на текст

текст в Photo Photo Studio

Както бихте очаквали, работата с текста е на основно ниво. Предлага се избор на шрифт, стил, изравняване и запълване (цвят, градиент или текстура). О, да, все още можете да изберете стил! Между другото, те са дори по-прости, отколкото в Word 2003. В това, всъщност, това е всичко.

вещи

ефекти на менюто в Photo Photo Studio

Разбира се, те са, където без тях в наше време. Стилизиране на чертежи, изкривяване, HDR - като цяло комплектът е стандартен. Всичко би било нищо, но тук не можете да определите степента на ефекта на ефекта. Друг недостатък - промените се прилагат незабавно върху цялото изображение, което прави програмата малко замислена.

Ефекти в Photo Photo Studio

По някакъв начин такива инструменти като размиване и замяна на фона бяха включени в списъка на ефектите. Изненадващо, всичко е направено така, че да не създава трудности за начинаещите, но поради това имаше слабости. Например, не можете точно да подчертаете косата, защото просто липсва необходимия инструмент за избор. Възможно е само да се замъгли границата на прехода, което очевидно не добавя към имиджа на естетиката. Като нов фон може да зададете единкъв цвят, да приложите градиент или да вмъкнете друго изображение.

Корекция на снимката

корекция в Photo Photo Studio

И тук всички заради начинаещите. Натиснахме бутона - контрастът бе автоматично коригиран, друг беше натиснат - нивата бяха коригирани. Разбира се, за по-опитни потребители е възможно ръчно да се настроят параметри като яркост и контраст, оттенък и наситеност, баланс на цветовете. Единствената забележка: изглежда, че обхватът на настройка не е достатъчно.
Отделна група са инструментите за рамкиране, мащабиране, въртене и отразяване на изображението. Тук нищо не може да се намери - всичко работи, нищо не спира.

Slideshow

Слайдшоу в Photo Photo Studio

Разработчиците наричат ​​тяхното потомство "многофункционално". И в това има известна истина, защото в Photo Photo Studio има вид мениджър на снимки, с който можете да стигнете до желаната папка. След това можете да видите цялата информация за снимката, като кликнете върху нея или можете да започнете слайдшоуто. Настройките за последните малко - периодът на актуализиране и ефектът на прехода - но те са достатъчно.

Процеси на партида

Групиране на обработката в Home Photo Studio

Под друга силна заглавие е скрит прост инструмент, с който можете да конвертирате отделни изображения или цели папки в определен формат с дадено качество. Освен това можете да зададете алгоритъм за преименуване на файлове, преоразмеряване на снимки или прилагане на скрипт. Една функция "но" е налице само в платената версия.

Предимства на програмата

• Лесно се учи
• Много възможности
• Наличност на видеоклипове за обучение на официалния сайт

Недостатъци на програмата

• Несъвършенство и ограничения на много функции
• Сериозни ограничения в безплатната версия

заключение

Домът Photostudio може да бъде препоръчан, освен ако хората не се нуждаят от сериозна функционалност. Той има голям набор от функции, които се изпълняват, за да го сложите леко, така.

Изтеглете пробна версия на Photo Photo Studio

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт