Неразумността на Microsoft по отношение на събирането на данни за потребителската активност и приложенията в средата на Windows 10 повдига възмущението на мнозина и може дори да служи като фактор, влияещ върху решението да се премине към най-новата версия на най-често използваната операционна система. Разработчикът се подпомага от специализиран софтуер за предотвратяване на шпионаж. Един от най-ефективните е DoNotSpy10.

Основната цел на използването на DoNotSpy10 е да деактивирате компонентите на Windows, които пряко или косвено засягат възможността да прехвърлят на Microsoft различна информация за работата на приложенията и действията, извършвани от потребителя от системата. Инструментът ви позволява да ограничите събирането на данни от календара, наблюдението на микрофона и камерата, четенето на информация от различни биометрични сензори, намирането на устройството и много други.

настройки

Разработчиците на DoNotSpy10 се грижиха за потребителите, които не искат да се захващат с подробностите за конфигурацията и да проучват всеки компонент на Windows, за да предотвратят загубата на поверителни данни. Следователно, след стартирането му, програмата веднага е готова да изпълни основната си функция с настройките "по подразбиране".

DoNotSpy10 Предварителни настройки

В повечето случаи деактивирането на предлаганите компоненти е достатъчно, за да може нивото на защита на личната информация, поне от лица от Microsoft, да достигне приемливо ниво.

Деактивирайте шпионския софтуер

За да определите по-точно и точно какво точно ще бъде деактивирано по време на операцията DoNotSpy10, деактивираните компоненти се категоризират. Опитен потребител може да избере конкретни компоненти по желание от няколко групи, които са представени чрез:

 • Рекламни модули;
 • DoNotSpy10 деактивиране на рекламни модули

 • Функцията за проследяване на потребителите;
 • DoNotSpy10 деактивира достъпа на приложението до лични данни

 • Опции, вградени в антивирусите на Windows 10 и браузъра;
 • DoNotSpy10 деактивира антивирусните и браузърите Edge

 • Други параметри, които засягат поверителността.

DoNotSpy10 настройки за поверителност

реверсивност

Преди да влезе в операционната система, програмата създава точка за възстановяване, което прави възможно отмяната на промените, направени от DoNotSpy10.

DoNotSpy10 създава точка за възстановяване

Непрекъснато развитие

Тъй като Microsoft предотвратява използването на инструменти, подобни на описаните, и пуска обновления, които въвеждат нови модули в системата, които могат да събират информация от интерес за разработчика на OS, създателите на DoNotSpy10 трябва непрекъснато да подобряват своето решение, като добавят нови възможности. За да бъдете напълно сигурни, че всички компоненти за шпионски софтуер на Windows ще бъдат деактивирани, трябва да използвате последната версия на инструмента и редовно да актуализирате приложението.

DoNotSpy10 За програмата

достойнство

 • Ясен и прост интерфейс;
 • Способността да деактивирате всички компоненти на шпионски софтуер;
 • Обратимост на действията, извършени в програмата.

недостатъци

 • Липса на руски език на интерфейса.

DoNotSpy10 е мощен, но същевременно доста лесен за използване инструмент, който ви позволява да се възползвате максимално от най-новата версия на Windows, като почти напълно се предпазвате от прехвърлянето на вашите данни към разработчика на OS.

Свали DoNotSpy10 безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт