DLL

3DMGAME.dll е динамична библиотека, която е част от Microsoft Visual C ++. Използва се от много модерни игри и програми: PES 2016, GTA 5, Far Cry 4, Sims 4, Arma 3, Battlefield 4, Watch Dogs, Dragon Age: Инквизиция и др. Всички тези приложения не могат да стартират и системата ще генерира грешка, ако на компютъра няма файл 3dmgame.dll. Тази ситуация може да възникне поради провал в операционната система или действията на антивирусния софтуер.

Методи за решаване на грешката от отсъствие 3DMGAME.dll

Едно просто решение, което може да се направи веднага, е да преинсталирате Visual C ++. Можете да опитате да изтеглите файла отделно от интернет или да проверите "Кошчето" на работния плот за наличието на библиотеката с източници.

Важно: Възстановяването на изтритото копие на 3DMGAME.dll трябва да се изпълнява само ако файлът, който сте търсили, е изтрит по погрешка от потребителя.

Метод 1: Инсталирайте Microsoft Visual C ++

Microsoft Visual C ++ е популярна среда за разработка на Windows програми.

  1. товарене Microsoft Visual C ++
  2. В прозореца, който се отваря, поставете отметка в "Приемам лицензионните условия" и кликнете върху "Инсталиране" .
  3. стартирайте инсталирането на Microsoft Visual с ++

  4. Процесът на инсталиране е в ход.
  5. процесът на инсталиране на Microsoft Visual с ++

  6. След това кликнете върху бутона "Рестартиране" или "Затваряне", за да рестартирате компютъра незабавно или по-късно, съответно.
  7. завършване на инсталацията на Microsoft Visual с ++

    Всичко е готово.

Метод 2: Добавете 3DMGAME.dll към антивирусните изключения

По-рано се казва, че файлът може да бъде изтрит или поставен под карантина от антивирусен софтуер. Следователно, можете да добавите 3DMGAME.dll към изключенията си, но само ако сте сигурни, че файлът не представлява опасност за компютъра.

Прочетете повече: Как да добавите програма към антивирусно изключение

Метод 3: Изтеглете 3DMGAME.dll

Библиотеката се намира в системната директория "System32", ако операционната система е 32-битова. Трябва да поставите изтегления DLL файл в тази папка. Веднага можете да видите с една статия , който подробно описва процеса на инсталиране на DLL.

копиране на DLL

След това рестартирайте компютъра. Ако грешката все още остава, трябва да регистрирате DLL. Как да го направя правилно е написано следващата статия ,