В ерата на развитието на интернет комуникацията стана по-удобна и сравнително евтина. Голямо разнообразие от услуги и програми, които осигуряват безплатна комуникация с приятели и роднини, спомагат за организирането на работния процес и опростяването на разговорите от разстояние. Има толкова много от тях, че всеки потребител може да избере програмата напълно за свои собствени нужди.

Сред огромния избор на различни клиенти може да се разграничи една интересна програма, която е много популярна в определени кръгове - Drugvokrug . Малкият, но удобен и функционален клиент ще ви помогне да поддържате връзка във всяка ситуация, защото клиентите на тази програма са на разположение на почти всички платформи.

Много начини да се регистрирате

Въпреки че гигантите на социалните мрежи практически са заместили всички популярни мениджъри, все още съществуват причини, поради които последните все още се използват. За да не изхвърлите работната си среда с ненужни акаунти и пароли, разработчиците на програми осигуряват регистрация и разрешение в програмата чрез популярните социални мрежи VKontakte, Odnoklassniki и Facebook. Паралелно има възможност да се регистрирате с личен телефонен номер (за тези, които не използват социални мрежи).

Екран за регистрация на програмата

Възможност за използване на прокси сървър

Възможно е програмата да се използва директно през Интернет или чрез използване на прокси сървър. Настройките му се настройват веднага след упълномощаване в програмата.

Конфигурирайте прокси сървъра за оторизация в програмата Friendpark

Неограничени приятели

Намерете хора, които да комуникират в огромен списък от потребители на програмата. Дори вашите приятели или роднини все още да не използват програмата Friend, можете да ги поканите чрез SMS-покани към техния телефонен номер или електронна поща.

Поканете нови приятели и преглеждайте съществуващите в приложението

Чатове с потребители

Основната задача на програмата FriendPort е обменът на съобщения с потребителите. Изпратете текстови съобщения, усмивки, стикери, изображения, дайте рейтинг на потребителя и дайте подаръци - всички видове начини на взаимодействие между потребителите са приложени в кратък, но функционален прозорец. Разговорите с всеки потребител са разделени на интуитивни раздела, между които лесно можете да превключвате, за да общувате едновременно с много хора.

Чат интерфейс с потребителите в програмата Friendpark

Разкажете за събитията от живота си на приятели

Къде може да няма статуси в социалните програми? Friendworld предоставя възможност да се уведомят потребителите от най-близката среда с ярки събития от живота им, да се споделят мисли, цитати и просто да се каже нещо ново. В допълнение към текстовото състояние е възможно да се допълни с красиви усмивки.

Актуализиране на състоянието на програмата Friendpaw

Преглеждайте гостите си в потребителския си профил

Много удобна функция на програмата е открита информация за гостите от техния собствен профил. Ако потребителят е дошъл да се запита за вашата информация, това няма да остане незабелязано. В специалния раздел можете да видите списък с хора, посетили потребителския ви профил.

Вижте собствения си потребителски профил в програмата Friendpaw

Глобални съобщения

В допълнение към личната комуникация с вашите приятели, можете да напишете такова съобщение, така че абсолютно всички потребители да могат да го видят. Това се нарича етери - можете да видите всички съобщения, останали от други потребители, да им пишете и да оставят белега им върху етер. Тук можете да намерите нови приятели и познати по интереси.

Съобщения в предаванията в програмата Friendpark

Намерете хора до вас

Намерете ползвателите на програмата Friendpull на няколко метра от вас с помощта на Bluetooth.

Търсете приятели около вас в програмата Friendpowrug

Търсете хора, с които да общувате

За да намерите потребители, с които можете да общувате, трябва да посочите определени параметри - да изберете пола, възрастта, градът на пребиваване и т.н.

Търсете нови потребители в чата в програмата Friendpowrug

Ако трябва да намерите приятел, чиито данни са известни, можете да въведете псевдонима, собствено име, фамилия или телефон в специалните полета.

Намерете приятели по известни потребителски данни в Friendpaw

Предимства на програмата

- Изцяло русифициран интерфейс, разбираем за нови и просто неопитни потребители.

- Удобна комуникация с приятели в Интернет, търсене на нови приятели по определени параметри.

Недостатъци на програмата

За съжаление, след като модерните и общи програми за комуникация постепенно се заменят с глобални социални мрежи - гиганти. Ето защо първите, които не използват толкова много хора, и намират някой, който да общуват понякога, е много трудно.

Изтегляне Другвокруг безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт