DUTraffic - софтуерно решение за показване на статистически данни за използването на мрежови ресурси. Показва броячите на трафика, които могат да бъдат конфигурирани според доставчика, предоставящ мрежовите услуги. Има настройки за графики и индикатори. Многобройните компоненти на отчета включват показване на времето, консумирано от глобалната мрежа, връзки и сесии.

Проведени сесии

В съответната секция можете да намерите отчети за потреблението на WAN трафик. В раздела "Сесии" таблицата показва информация за консумираните данни и тяхната цена според Интернет тарифата. Освен това се показват времето за свързване, максималната и средната скорост. Ако изберете наличните сесии, в горния панел ще се показват както общите, така и общите стойности. Всяка сесия има връзка, която се вижда в първата колона.

Отчети за наличните сесии в DUTraffic

Събиране на информация за продължителността на връзката

Раздел "Timeline" дава възможност да се види продължителността на използване на интернет трафика. Изтеченото време се показва за всеки ден, след което тези стойности се сумират и се показват в ред на месец. По същия начин се създава низ с една година. Графиката има хоризонтални колони, в които цветът се променя с подходящата продължителност. Ако има няколко връзки, можете да превключвате между тях, ако е необходимо.

Диаграма със стойности в приложението DUTraffic

Настройване на дисплея на скоростта и силата на звука

Раздел "Настройки" ви позволява да изберете желаните стойности за тези два параметъра. Форматът "Автоматичен" самостоятелно определя желания елемент, в зависимост от обема на изтеглените данни в момента.

Определяне на единицата за измерване на скоростта и обема на предаваните данни в софтуера DUTraffic

Показване на графиката на мрежовите ресурси на работния плот

Необходимо е да се каже, че статистическите данни за консумираните мрежови ресурси се показват графично. Събраната информация е в отделен прозорец и показва актуализирането на графиката в режим втори по секунда. Освен това ще видите прекарано трафик, текущата и средната скорост, както и времето в мрежата.
Графичен изглед на консумацията на интернет връзка в програмата DUTraffic

За да конфигурирате тези елементи, ще приложите промените в настройките, които ви позволяват да добавяте / премахвате различни броячи.

Настройване на показването на графиката и допълнителни данни в приложението DUTraffic

Показване на подробни броячи

DUTraffic предоставя възможност за добавяне на статистически данни към подробния отчет. В настройките е необходимо да се отбележи параметрите, които представляват интерес за техния изход в съответния прозорец.

Конфигурируеми параметри за прозореца от броячите на съдържанието в софтуера DUTraffic

За да видите тази информация, просто насочете иконата към програмата в тавата. След това благодарение на показаните данни получавате резюме на различни компоненти, включително: разходите за трафик, скоростта на предаване и приемане, продължителността на сесията,

Информация за връзка в DUTraffic

Персонализиране на елементите

Редактирането на параметрите на дизайна и дизайна на DUTraffic е налице. Можете да промените шрифта, цветовете на различните елементи от диаграмата и да изберете тема за дизайна. Интерфейсът се избира от падащия списък или се осъществява чрез потребителските настройки.

Дизайн опции в DUTraffic

Персонализиране на известията

Като допълнителни функции в програмата се предоставят предупреждения. В параметрите можете да ги конфигурирате и след това да приложите схемата на звука на всяко от отделните известия. Потребителите, които не искат да получават аудио сигнали, могат да изберат алтернативна опция - текстовия тип на известията.

Опции за предупреждение в приложението DUTraffic

достойнство

  • Комплект регулируеми параметри;
  • Определяне на цената на използваната интернет тарифа в реално време;
  • Безплатна версия;
  • Интерфейс на руски език.

недостатъци

  • Продуктът не се поддържа от разработчика.

Въпросният софтуер предоставя много индикатори и броячи за съставяне на подробни отчети за консумацията на трафик. Гъвкавите настройки ви позволяват да персонализирате напълно програмата за потребителски заявки, а извеждането на главния файл на работния плот и чрез иконата на тавата ще направи управлението на данните още по-лесно.

Свали DUTraffic безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт