Препоръчваме програма "Движение на стоки" за тези, които притежават собствен магазин или друг подобен малък бизнес. С негова помощ се поддържат всички продажби и постъпления, отчети и колекция от различни директории. Нека да разгледаме неговите възможности по-подробно.

Свързване на база данни

За да свържете DB, е необходимо за правилната работа на цялата програма. Той ще бъде записан тук и цялата информация ще бъде прочетена от тук. Можете да създадете нова база данни или да заредите съществуваща. Можете да използвате една база данни за всяко предприятие, тъй като ще бъде по-удобно. Не забравяйте да добавите парола и влизане от съображения за сигурност.

Създаване на база данни за движението на стоки

пост

Това е второто действие, което трябва да се извърши по време на първото тест "Движение на стоки". Необходимо е да добавите поне един администратор, така че да е възможно да управлявате всички останали служители и функционалността на програмата. Освен това в шаблона вече е инсталиран списък със служители, но той винаги може да бъде редактиран. Нивата на достъп също са конфигурирани в този прозорец.

Публикации за движението на стоки

стока

Добавянето, управлението и проследяването на продукта се извършват чрез това меню, където целият списък се показва отдясно. Има възможност за групиране за удобство, ако има много заглавия. Вдясно можете да кликнете върху бутон, за да изпратите ценова марка на принтера или да зададете параметрите му. В същия прозорец е съставена таблица с движенията на продуктите, която може да бъде изведена Excel ,

Стоки Движение на стоки

Наличието на определени продукти може да бъде проследено чрез специален списък. Тук всичко се показва по същия начин като в други таблици - разделени на папки и групи. За да отворите подробна информация, трябва да кликнете два пъти върху името с левия бутон на мишката.

Наличие на стоки Движение на стоки

касов апарат

Това меню е по-необходимо за касиери, които правят продажба. Цялата необходима информация и бутони са на едно място и са разделени на раздели. Таблицата съдържа информация за броя на продуктите, цената и броя им. По-долу е размерът на събраните стоки и тяхната сума.

Касовият пункт Движение на стоките

Входна фактура

Тази таблица се използва за съставяне на разписки, поддържане на необходимите отчети. Създайте нова фактура, за да добавите цената, количеството на пристигналите стоки и допълнителната такса. В отделни раздели има разбивка във вътрешна товарителница и входна.

Преместване на входящите стоки

Споразумение за вноски

Мнозина използват такава схема на плащане на имена, като купувачът не е заем, а вноски за определен период от време. Програмата предоставя такава възможност и създаде специална форма, в която трябва да попълните всички линии и да ги изпратите за печат, за да създадете хартиена версия. След това можете да наблюдавате състоянието на вноските в предоставената за тази таблица.

Споразумение за вноски Движение на стоките

Регистър на документите

Всички надзорни операции и различни документирани операции ще бъдат запазени в този прозорец, а преглеждането и редактирането им е достъпно само за администратора. Отляво са опциите за сортиране и изпращането на списъка за отпечатване.

Регистър на документите Движение на стоки

доклади

Отчетите се създават отделно от касиери или други служители, а формулярите за попълването им ще бъдат различни. Това може да е отчет за продажбите или приходите, чийто тип е избран от горната част на изскачащото меню. Освен това можете да използвате шаблони и филтри за продукти.

Доклади Движение на стоки

достойнство

  • Програмата е изцяло на руски език;
  • Разпространява се безплатно;
  • Удобна за потребителя операция и удобен за потребителя интерфейс;
  • Наличието на споразумение за вноски.

недостатъци

По време на тестването "Движение на стоки" не бяха открити недостатъци.

Преместването на стоки е отлично безплатно средство за търговците на дребно. С негова помощ можете да систематизирате и значително опростявате процеса на приемане и продажба, както и винаги да сте наясно със състоянието на стоките и да получавате подробни отчети за предприятието.

Свалете Движение на стоки безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт