Много често, когато работите с компютър, може да има ситуации, при които важни файлове могат да бъдат изтрити. Ако те просто попаднат в кошницата, тогава няма нищо лошо в това. И ако кошницата е изчистена, какво ще се направи в този случай? Тук, за да помогнете на потребителите, идват специални програми за възстановяване на изтритите данни. В крайна сметка тази функция не се предлага в Windows.

Easeus Data Recovery Wizard - програма за възстановяване на загубени данни от вашия компютър, сменяеми носители и сървъри. На уеб сайта на производителя можете лесно да изтеглите безплатна пробна версия.

Възстановяване на обекти

Когато стартирате програмата за първи път, се отваря прозорец с типа данни, които искате да инсталирате. Можете да изберете отделен тип, няколко или всички наведнъж. Например "Графика" , ако искате да намерите снимки и снимки.

Избиране на вида на изгубените данни в EaseUs Data Recovery Wizard

В следващия прозорец "Избор на място за търсене на данни" трябва да посочите местоположението, от което е изгубена тази информация. Ако потребителят не знае точно къде се намира информацията, дяловете могат да бъдат сканирани на свой ред, тъй като липсва възможността да се избере цялата област на компютъра.

Избиране на местоположението на изгубените данни в EaseUs Data Recovery Wizard

Дълбоко сканиране

Щракването върху бутона за сканиране започва с процеса на търсене на изгубени данни. При завършване ще се покаже отчет с намерените обекти, които могат да бъдат възстановени.

Намерени обекти в помощника за възстановяване на данни на EaseUs

Ако потребителят не намери това, което търси, можете да използвате функцията за дълбоко сканиране. Тази проверка ще отнеме повече време, но внимателно сканирайте избрания дял.

Дълбоко сканиране в EaseUs Data Recovery Wizard

В случай, че е намерен необходимия обект и тестът не е завършен, той може да бъде спрян, като кликнете върху бутона "Стоп" или "Пауза" .

Спрете сканирането в помощника за възстановяване на данни на EaseUs

За да възстановите данните, папката е маркирана с отметка и натиснете бутона "Възстановяване".

Възстановяване на желания обект в програмата EaseUs Data Recovery Wizard

Покупка на продукт

Безплатната версия на програмата може да възстанови до 1 гигабайт данни, ако потребителят се нуждае от повече, той може да я купи, за да премахне ограничението. Можете да направите това в горния десен ъгъл на програмата.

Купете софтуера EaseUs Data Recovery Wizard

Поддръжка на клиенти

Ако имате някакви въпроси, можете бързо да се свържете с екипа за поддръжка. За да направите това, в горната лента има икона. Кликването върху него отваря формуляр, в който можете да оставите съобщението си.

Подкрепа в програмата EaseUs Възстановяване на данни Wizard

Easeus Data Recovery Wizard - много удобна и лесна за използване програма. Лесно се справете със задачите.

Предимства:

 • Прост и удобен интерфейс;
 • Подкрепа за руския език;
 • Наличие на безплатна версия;
 • Липса на неприятна реклама;
 • Ефективно търсене и възстановяване на изгубени данни.
 • недостатъци:

 • Ограничаване на възстановяването на файлове до 1 гигабайт в пробната версия;
 • Няма избор на цялата област на компютъра за сканиране.
 • Изтеглете пробна версия на Easeus Data Recovery Wizard

  Изтеглете последната версия от официалния уебсайт