ePochta SMS е програма, разпространявана от AtomPark Software и предназначена за масово изпращане на SMS съобщения.

Изпращане на съобщения

Софт ви позволява да изпращате кратки съобщения до абонати, намиращи се навсякъде по света. Услугата се заплаща според текущата тарифа.

Изпращане на кратки SMS съобщения в ePochta SMS програмата

С помощта на допълнителни опции потребителят може да настрои времето за изпращане, да раздели SMS на части, да определи телефонен номер, за да контролира работата на пощенския адрес.

Допълнителни настройки за изпращане на SMS в програмата ePochta SMS

шаблони

За да се ускори изпращането на идентични съобщения до голям брой получатели в програмата, има функция, която позволява използването на шаблони. Можете да използвате запаметен SMS текст като шаблон или да създадете нов.

Използване на шаблони за съобщения в ePochta SMS програмата

Адресни книги

Тази функция ви позволява да запазвате контакти - телефонни номера и имена локално или на сървъра AtomPark. Използването на адресни книги ви позволява да не въвеждате данни ръчно, а да изпращате незабавно SMS до цял списък с получатели.

Използване на контакти в програмата ePochta SMS

изключения

В този раздел можете да добавите номерата на тези абонати, чието изпращане на съобщения е нежелателно. Този подход спестява време при редактиране на адресни книги и списъци.

Използване на изключения в ePochta SMS програмата

статистика

Блокът за статистики показва информация за състоянието на пощенското писмо, датата на изпращане и общата цена. В долната част на прозореца е списък на получателите на съобщението с времето на изпращане и доставка.

Преглеждате статистически данни в програмата ePochta SMS

Анонимни публикации

EPochta SMS услугата предоставя услуга за изпращане на анонимни съобщения. Когато изпращате SMS, можете да посочите всеки телефонен номер или името на подателя.

Анонимно изпращане на SMS съобщения в програмата ePochta SMS

интеграция

AtomPark предлага на своите клиенти използването на SMS шлюз, който ви позволява да интегрирате услугата във всеки сайт чрез приложния програмен интерфейс (API). Можете да използвате шлюза по няколко начина:

  • Чрез HTTP и HTTPS;
  • Изпращане на специално съобщение до услугата за електронна поща;
  • Използване на SMPP сървъра.

достойнство

  • Групово изпращане на съобщения навсякъде по света;
  • Анонимен SMS;
  • Наличност на обикновен график;
  • Програмата е рускоезична.

недостатъци

  • Всички услуги се заплащат;
  • Само 3 безплатни SMS за тестване.

ePochta SMS е много удобен софтуер за изпращане на кратки съобщения до абонати от цял ​​свят. Гъвкавите настройки и ниските тарифи правят програмата ефективен инструмент за интернет маркетинг.

Изтеглете пробна версия на ePochta SMS

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт