Вирусите доста развалят живота на потребителите. Проникването в компютъра води до различни проблеми. Ако те не са обезоръжени във времето, системата може да спре да работи напълно. За да се предотврати това, компютърът се нуждае от надеждна защита. Един от най-популярните интегрирани антивируси е ESET NOD 32, който включва много компоненти на многостепенна защита.

Програмата ви позволява да защитите компютъра си от всички видове заплахи, които проникват в системата: от интернет, в електронна поща и от подвижни носители. Осигурява сигурността на личните данни при извършване на онлайн плащания. Поддържа облачните технологии. Помислете за основните характеристики на този продукт.

Проверка на компютъра ви за вируси

ESET NOD 32 сканира системата в три режима:

 • Сканиране на всички локални дискове;
 • Селективно сканиране;
 • Сканирайте сменяеми устройства.
 • Режимът за бърз преглед не е налице.

  Сканиране в програмата Node 32

  Файлов антивирус

  Този компонент за сигурност непрекъснато следи всички файлове, които се намират в компютъра. Ако някой от тях започне да извършва подозрителна дейност, потребителят незабавно се уведомява за това.

  File Anti-Virus в програмата Node 32

  HIPS

  Тази функция ви позволява да наблюдавате всички програми, инсталирани на компютъра. Основната му цел е да защити системата от всякакъв вид прониквания. На теория е много полезна функция, въпреки че много потребители твърдят, че е неефективна. Ако HIPS работи в интерактивен режим, тогава антивирусът показва повишено внимание към всички програми, което много забавя работата на компютъра.

  HIPS в програмата No.32

  Конзола за устройства

  С тази функция можете да откажете достъп до различни устройства. Това могат да бъдат дискове, USB устройства и други. При предварително зададени настройки тази функция е деактивирана.

  Конзола за устройства в програмата на възел 32

  Режим на игра

  Активирането на тази функция ви позволява да намалите натоварването на процесора. Това се постига чрез блокиране на изскачащи прозорци, деактивиране на насрочени задачи, включително актуализации.

  Режим на игра в GCD 32

  Защита на достъпа до интернет

  Не позволявайте на потребителя да се придвижва до сайтове със злонамерено съдържание. Когато се опитате да посетите, достъпът до страницата е незабавно блокиран. Програмата има огромна база от такива ресурси.

  Защита на достъпа до интернет в програмата GCD 32

  Защита на имейл клиента

  Вграденият скенер за електронна поща постоянно следи входящите и изходящите имейли. Ако пощата е заразена, тогава потребителят няма да може да изтегли нищо или да премине през опасна връзка.

  Защита на имейл клиента в програмата GCD 32

  Защита срещу фишинг

  Сега в Интернет има нереален брой сайтове - измамници, основната цел е да се възползват парите на потребителя. Защитете се от тях, като активирате типа данни за защита.

  Защита срещу фишинг в програмата GCD 32

  плановик

  Този инструмент ви позволява да конфигурирате компютъра да сканира по график. Това е много удобно, когато потребителят е постоянно зает и забравя да извърши такава проверка.

  Планиращият в програмата GCD 32

  Проверка на файла в лабораторията

  Често се случва, че антивирусът идентифицира някои необходими обекти като злонамерени, след което те се изпращат в лабораторията за задълбочен анализ. Ако е необходимо, потребителят може да изпрати файл, който предизвиква подозрение.

  Изпращане на файл до лабораторията в програмата GCD 32

  актуализация

  Програмата е конфигурирана по такъв начин, че актуализациите да се извършват автоматично. Ако потребителят трябва да направи това по-рано, можете да използвате ръчния режим.

  Актуализиране в програмата GCD 32

  Текущи процеси

  Това е вграден инструмент, базиран на LiveGrid, сканира всички процеси, работещи на компютъра, и показва информация за тяхната репутация.

  Текущи процеси в програмата GCD 32

  статистика

  С помощта на този инструмент можете да се запознаете с резултатите от програмата. Списъкът показва колко обекти са открити в количествените и процентните стойности. Ако е необходимо, те могат да бъдат нулирани.

  Статистика в програмата GCD 32

  ESET SysRescue Live

  С този инструмент можете да създадете стартиращ антивирусен диск и да стартирате програмата независимо от операционната система.

  ESET SysRescue Live в програмата GCD 32

  SysInspector

  За да събирате подробна информация за системните проблеми, можете да използвате допълнителната услуга SysInspector. Цялата информация се генерира в удобен отчет и ви позволява да се върнете към нея по всяко време.

  SysInspector в GCD 32

  ESET NOD 32 е една от любимите ми антивирусни програми. Той намира опасни файлове, които предишните защитници не могат да открият, проверени от личен опит. Освен това програмата има значителен брой функции, които ви позволяват максимално да защитите вашата система.

  достойнство

 • Има пробен период с неограничени функции;
 • Поддържа руския интерфейс;
 • Съдържа допълнителни полезни инструменти;
 • Лесен за употреба;
 • Ефективна.
 • недостатъци

 • Няма напълно безплатна версия.
 • Изтеглете пробна версия на ESET NOD32

  Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт