В интернет всеки ден срещаме огромно количество медийно съдържание, което искате да запазите на компютъра си. За щастие специални инструменти за браузъра Mozilla Firefox ви позволяват да изпълнявате тази задача. Един такъв инструмент е Flash Video Downloader.

Ако е необходимо да изтеглите видео към компютър, който може да се разглежда само онлайн, тази задача ще ви позволи да внедрите специални добавки за браузър, които разширяват възможностите на браузъра Mozilla Firefox. Една такава добавка е Flash Video Downloader.

Как да инсталирате Flash Video Downloader за Mozilla Firefox?

Можете да изтеглите Flash Video Downloader веднага след връзката в края на статията и да го намерите сами чрез магазина за добавки.

За да направите това, в горния десен ъгъл на браузъра кликнете върху бутона за менюто и в прозореца, който се показва, отворете раздела "Добавки" .

Изтегляне на Flash видео за Firefox

В горния десен ъгъл на прозореца, който се показва в полето за търсене, въведете името на нашата добавка - Flash Video Downloader .

Изтегляне на Flash видео за Firefox

Първият, който се появява в списъка, е необходимата добавка. Кликнете отдясно върху него върху бутона "Инсталиране", за да го добавите в Firefox.

Изтегляне на Flash видео за Firefox

След като инсталацията приключи, ще бъдете подканени да рестартирате Firefox, за да може добавката да работи правилно.

Изтегляне на Flash видео за Firefox

Как да използвате Flash Video Downloader?

Въпреки името, тази добавка е в състояние да изтегли не само флаш-видео.

Вземете същия сайт в YouTube, който отдавна е преместен от Flash в HTML5. След като отворите видеоклипа, който трябва да изтеглите, иконата на добавката ще се появи в горната част на браузъра, на която трябва да кликнете.

Изтегляне на Flash видео за Firefox

За първи път на екрана ще се покаже прозорец, предлагащ активиране на промоционалните оферти Flash Video Downloader. Ако е необходимо, можете да откажете тази примамваща оферта, като кликнете върху бутона "Забранено" .

Изтегляне на Flash видео за Firefox

Кликването върху иконата отново ще покаже менюто за изтегляне на видео. Тук трябва да определите видео формата, както и качеството му, което директно зависи от размера на изтегления файл.

Изтегляне на Flash видео за Firefox

Когато задръжте курсора на мишката върху съответния файл, изберете бутона "Изтегляне", който се показва до него. След това се отваря Windows Explorer, в който трябва да посочите местоположението на компютъра, където ще бъде записан вашият видеоклип.

Изтегляне на Flash видео за Firefox

Flash Video Downloader е чудесно допълнение за удобно видео изтегляне от Интернет. Тази добавка лесно се справя не само с YouTube видео, но и много други сайтове, където по-ранните видеозаписи могат да се възпроизвеждат само чрез браузъра онлайн.

Изтеглете Flash Video Downloader за Mozilla Firefox безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт