Приложенията опростяват живота ни в много от неговите аспекти, а изучаването на английски език не е изключение. Благодарение на специално подбран софтуер, не само можете да започнете да изучавате езика, но и да подобрявате уменията си. И можете да започнете урока по всяко удобно време, като се има предвид, че вашият смартфон е винаги под ръка.

Представените решения ще направят ученето лесно и най-интересно, докато други с периодично натоварване на паметта са ефективни.

Опростено

С този софтуер за Android можете да запаметявате сложни фрази, които на свой ред се допълват от изображения и асоциации. Има отделна рубрика за слушане, в която е необходимо да се произнасят предложените фрази. Съществува и тест за слуховото възприемане на значения и термини. Курсът е разделен на три части:

  • Съхраняване;
  • Проверка;
  • Използвайте.

Изучаване на английски език в по-прости

Функционалността е представена в хубава графична обвивка. Интерфейсът е интуитивен и удобен. Уроците се дават ежедневно с мотивационен подход, който предполага безплатен абонамент за навременно изпълнение на заданията.

Изтеглете по-лесно от Google Play

Enguru: Говорене английски App

Предложеното решение се различава от предходното в това, че неговата основна посока е разговорния компонент. По този начин ще ви даде възможност да говорите чужд език без проблеми, не само в ежедневието, но и в интервюто в чужбина.

Опции за приложенията на английски език

Уроци Enguru - не е само за комуникация в търговска среда, софтуерът включва и говорим английски сред приятели, изкуство, спорт, пътувания и др. За да владеете по-добре всяка от лекциите, има упражнения за запаметяване на термини и цели фрази. Програмата е максимално адаптирана към нивото на човешките умения. Интересна функция на този симулатор е, че в допълнение към курса, той показва аналитични данни за знанието. Тази статистика предоставя информация за Вашите предпочитания и слабости.

Изтегляне на Enguru: Говорещо английски приложение с Google Play

капки

Разработчиците на приложението се погрижиха решението им да не изглежда като скучен симулатор с набор от типични лекции. Същността на уроците е да представят илюстрации, като виждат, че потребителят ще ги свърже със съответните значения и термини. С всичко това, работата в графичния интерфейс не изисква много движения, с изключение на обикновените щрихи на картината.

Главно меню за софтуер за капки на Android

Има различни задачи, например, при някои е необходимо да се комбинират думи с изображения на семантичния компонент. В други случаи е необходимо да се изгради правилният алгоритъм на действията. Куестове от този вид ще превърнат обикновените уроци по английски в проста, но в същото време завладяваща логическа игра. Капките ежедневно могат да използват само пет минути. Според създателите, по този начин можете да подобрите уменията си за кратко време.

Задачата с въвеждането на стойността, показана на илюстрацията в програмата, се понижава

Изтегляне на капки от Google Play

Wordreal

Въпреки че приложението е фундаментално различно от предишната версия, то е позиционирано като доста ефективно. Тук е изключен подходът към играта и акцентът се поставя върху повтарянето на думите и тяхното възприемане по ухото. Периодичното зареждане на паметта ще спомогне за постигането на желания ефект. Същността на обучението е в ежедневната запомняне на термини от определена сума, която варира в конфигурируеми параметри.

Основната страница за Wordreal

Нивото на знания, предоставено в интерфейса, ще помогне на потребителя да определи и използва програмата, за да започне да учи език или да подобри съществуващите умения. Има три такива нива: първични, средни и напреднали.

Превод на Word в Wordreal

Изтеглете Wordreal от Google Play

Lingvist

Основата на това решение е използването на човешката логика в областта на лингвистиката. Ето защо самото приложение определя как и какво трябва да научите, като изчертаете последователността на уроците. Приготвените режими на курсовете не са едни и същи: от самописване на отговора на поставения въпрос преди вмъкването на думата комбинация със смисъл в съществуващия текст. Необходимо е да се каже, че създателите не изключват пълноценна част от слушането.

Дадената статистика на уменията на потребителя в приложение Lingvist

Задачите са насочени не само към подобряване на езиковите умения в обикновената среда, но и в бизнеса. Показваните статистически данни от вашите знания ще ви помогнат да направите трезва оценка на вашето ниво.

Изтеглете Lingvist от Google Play

Избраните решения за Android за изучаване на английски език са насочени не само към хората с наличен багаж с известни познания, но и за тези, които изобщо не разполагат с тях. Различните подходи към обучението ще помогнат на потребителите да намерят индивидуална техника, която да бъде ефективна за него. Представените програми са разделени на използването на математическо мислене и визуално запаметяване. По този начин, като се има предвид мисленето, потребителят на смартфона ще може да определи за себе си правилното решение и да започне обучението.