Безплатният MP3 Cutter и редактор е проста програма, предназначена само за подрязване на аудио песен и извършване на малки промени. Безплатният MP3 Cutter и редактор обработва файлове бързо, но дори и начинаещ потребител може да се справи с него. Да разгледаме нейния принцип на работа по-подробно.

Изтеглете музика

Програмата има само един прозорец, който е разделен на части. Всички действия се извършват там. Файловете могат да бъдат изтеглени по два начина - чрез кликване върху линия, върху която може да се кликне, или чрез раздела "Отваряне" . MP3 Cutter и Editor поддържа почти всички популярни аудио формати.

Отваряне на файлове Безплатно MP3 Cutter и редактор

възможности

След изтеглянето има налична обработка на някои параметри. Потребителят може да изтрие началото или края, да изтрие или да остави само избраната част от песента на хронологията. Възможно е и преобразуване в режим моно или стерео.

Функции на безплатен MP3 Cutter и редактор

Контролът на силата на звука се извършва в отделен прозорец, който се отваря, след като кликнете върху "Промяна на обема" . При преместването на плъзгача можете да постигнете оптималния звук на звука на пистата.

Плъзгач за сила на звука Безплатен MP3 косене и редактор

Контролен панел

В горната част на главния прозорец са основните елементи за взаимодействие с пистата. Специалните бутони ви позволяват да настроите началото на песента, да я завършите или да я изберете за по-нататъшна обработка. Освен това има и слушане, което започва след натискане на бутона, зададен за това. За да запазите крайния резултат, кликнете върху "Запазване" .

Контролен панел Свободен MP3 Cutter и редактор

достойнство

  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Способността да се преобразува в моно или стерео режим;
  • Бързо обработване и съхранение.

недостатъци

  • Липса на руски;
  • Няма вградени ефекти за аудио.

Функционалността на тази програма е доста ограничена, но е достатъчна за тези, които само ще скъсат аудио песента или ще променят обема си. Ако трябва да конвертирате формати или да намалите музиката от видео, е по-добре да намерите друга опция за тези цели.

Свали Free MP3 Cutter и редактор безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт