Свободното Музикално Студио Студио е просто една от програмите по рода си, което определено ще се хареса на всички любители на музиката. Тази програма се сравнява благоприятно с конкурентите си, като Easy MP3 Downloader или Запаметяване на медиите , тъй като има много повече възможности. Благодарение на него можете значително да намалите времето, прекарано в търсенето и изтеглянето на аудиозаписи и да получите най-доброто изживяване, като използвате много функции. Нека ги разгледаме по-подробно.

Вижте също : Програми за изтегляне на музика

Търсенето на музика е лесно

Тази функция в Free Music Downloader Studio ви позволява в рамките на секунди да намерите желаната песен и да я заредите с няколко кликвания. За да извършите търсене, трябва само да въведете името в това поле и да натиснете Enter .
Безплатно изтегляне на музика в Free Music Downloader Studio

Програмата веднага ще започне да търси музика, но процесът на търсене ще продължи, докато Free Music Downloader Studio не анализира цялата база данни с mp3 файлове. Като правило, повечето от песните са в първите 5 секунди, така че можете безопасно да кликнете върху маркирания бутон " Стоп " в края на това време и да изберете свои собствени песни от намерените песни.

Изтеглете списъка с песни в Free Music Downloader Studio

Изтеглете музика

Изтеглянето на музика е еднакво проста. Маркирайте песента, като кликнете върху нея, натиснете Enter и изчакайте изтеглянето да приключи. Проследявайте състоянието на изтеглянето на песента в този прозорец. Изтриването на изтеглените песни може да бъде директно от един и същ прозорец, като натиснете бутона " Изтриване ", като предварително маркирате песента.
Изтеглете прозореца в Free Music Downloader Studio

История на заявките

Благодарение на тази функция винаги можете да следите кои песни са били изтеглени. Ако искате да повторите заявката, трябва само да кликнете върху желания ред с името.

История на заявките в Свободен Музика Студио Студио

Най-популярни песни

Как да следваме музикалните новости? Да, това е много просто! Функцията "Най-популярни" и "Най-новите новости" ви позволява незабавно да видите какво музика е в момента и научете за новините от седмицата.

Най-добрите графики в Студио за безплатен музикално изтегляне

Появата на програмата

Ако някой не харесва външния вид на Free Music Downloader Studio, можете да го промените, като използвате функцията "Skins". Всеки може да избере вида, който харесва.

Скринове в Свободен Музика Студио Студио

Различни източници за изтегляне на музика

Свободен Music Downloader Studio ви позволява да изберете от кой конкретен източник искате да изтеглите музика. Това може да са сайтове като VKontakte, zaycev.net и т.н. Ако не сте намерили песента от един източник, изберете друг и продължете търсенето. Резултатът няма да трае дълго.

Изтеглете източници в Free Music Downloader Studio

Полезни функции в Free Music Downloader Studio

Благодарение на функцията "Заключителни действия" можете да изберете как приключва работата ви с програмата. След като маркирате желания елемент, когато програмата е затворена, се извършва или рестартиране, или преход към режим на хибернация на компютъра или други подобни. в зависимост от избора.

Последно действие в Free Music Downloader Studio

плюсове:

1. Лесна употреба
2. Тегло на функциите
3. Програмата е напълно преведена на руски език
4. Скорост на работа

минуси:

1. Не е идентифициран

В крайна сметка имаме много мощен инструмент за изтегляне и търсене на аудио съдържание. Свободното Музикално Студио Студио е добре заслужено любимо във вашата област, така че работата с тази програма ще ви даде положителни емоции.

Изтегляне на безплатен музика Downloader Studio безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт