За съжаление, много популярни интернет ресурси преживяват блокиране на живота, обикновено поради нарушаване на правата на собственика. Все пак, ако сте против такова оформление и все още искате да посетите любимите си сайтове, тогава ви е необходима специална VPN-добавка friGate.

friGate е популярно разширение за прокси за браузъра Google Chrome, което ви позволява да осъществявате достъп до блокирани сайтове, като се свързвате с прокси сървър. Добавката има няколко отличителни характеристики, които благоприятно отличават тази добавка от подобни добавки за VPN.

Бързо активирайте или деактивирайте функцията за VPN

За да активирате или деактивирате работата на friGate, достатъчно е да кликнете веднъж с левия бутон на мишката върху иконата на добавката.

Бързо активирайте или деактивирайте VPN работа в friGate

Съставяне на списъци със сайтове

Основната уникалност на friGate е, че пълномощникът не преминава през пълномощника на всички сайтове, но само тези, за които достъпът до момента е ограничен. За разширението, за да провери наличието на сайта, първо трябва да бъде вписан в специален списък.

За щастие, friGate вече има списък с популярни руски и чуждестранни ресурси, които често са блокирани, например, на работното място или са спрени за цял живот по съдебен ред.

Съставяне на обяви в сайта в friGate

Собствен прокси сървър

По подразбиране friGate използва собствени прокси сървъри, които гарантират висока скорост на зареждане на страницата, както и пълна анонимност и сигурност на вашата информация.

Но ако е необходимо, винаги можете да се свържете, за да работите със собствения си прокси сървър. Тази процедура се извършва в настройките на програмата.

Собствени прокси сървъри в friGate

Пълна анонимност

Многобройни броячи, поставени в интернет, събират цялата интересна информация за потребителите. Ако не искате да споделяте лична информация, можете да ограничите достъпа до нея, като активирате режима на анонимност в настройките на friGate.

Пълна анонимност в friGate

Деактивиране на рекламите

По подразбиране, friGate периодично ненатрапчиво ще показва реклами, поради които разработчиците и печелят на хляб. Ако е необходимо, показването на рекламата може да бъде деактивирано.

Деактивиране на реклами в Frigate

Предимства на friGate:

1. Добавка за браузър, подходяща не само за Google Chrome;

2. Има руски език;

3. Разширението е напълно безплатно;

4. Той не позволява както неработещи, така и работни сайтове чрез прокси сървъра и предварително ги проверява за наличност.

Недостатъци на friGate:

1. Не е разкрито.

friGate е отлично допълнение, за да получите достъп до любимите си сайтове, които са блокирани по различни причини. Един прост интерфейс и минимум настройки ще позволят веднага след инсталирането да започне да използва добавката.

Свали friGate безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт