Gramblr е програма за изтегляне на снимки от компютър на Instagram , Тази социална мрежа не предоставя възможност за директно изтегляне на съдържание от компютър само от таблети (не всички) и смартфони. За да не прехвърляте снимки директно от компютъра в Instagram, можете да използвате специализиран софтуер.

Качвайте изображения широко

Функционалността на програмата е почти напълно намалена до извършване на едно действие - зареждане на снимки в Instagrams с възможност за прилагане на филтри към всяка снимка, предписание на описание, тагове, места. За разлика от самия интерфейс на социалната мрежа, който ви позволява да изтеглите само една публикация (дори и да има няколко снимки в нея), приложението може да изтегли няколко публикации с фиксиран интервал от време.

Промяна на размера на изображенията

След изтеглянето на снимката програмата ще отвори прозореца за изрязване на изображенията и настройването им. Отрязването може да се извърши чрез преместване на границите на работното пространство или чрез посочване на желаната ориентация на снимката в долната част. В този случай програмата ще се побере сами.

Изрязване на изображения в Gramblr

Ефекти и филтри за обработка

Също така, когато качвате снимки към тях, можете да вземете различни ефекти. Има два бутона от дясната страна на прозореца - "Филтри" ви позволява да покривате различни филтри (когато го натиснете, се появява списъкът с филтри), а бутонът "Motion" създава ефект на приближение.

Редактор на снимки в Gramblr

В допълнение към стандартните цветни филтри можете да регулирате яркостта, фокуса, рязкостта и др. За да направите това, обърнете внимание на горния панел.

Ефекти върху наслагване на грамър

Добавете маркери и описания

Преди да публикувате снимка / видео, Gramblr ще ви помоли да добавите описание и етикети към публикацията, след което можете да я публикувате. За публикуване не е необходимо да въвеждате описание. Описание и маркери се поставят с помощта на специален формуляр.

Добавяне на описание към снимката в Gramblr

Отложено публикуване на публикации

Също така, програмата осигурява възможност за зареждане на времето. Това означава, че трябва да изтеглите няколко публикации или едно, но в определено време. За да използвате тази функция, трябва да изберете "Друго друго време" под "Качване на " . След отметката се показва малка подраздел, от която ще бъдете помолени да посочите датата и часа на публикуване. Въпреки това, когато използвате тази функция, има вероятност за грешка от +/- 10 минути от очакваното време за публикуване.

Задаване на датата в Grambrl

Ако сте направили планирани публикации, в горния панел ще се покаже таймер, като броите времето до най-близката публикация. Можете да видите подробна информация за всички планирани публикации в елемента "График" . Също така в приложението можете да видите историята на публикациите в раздела "История" .

Вижте плановете за Gramblr

достойнство

  • Прост и интуитивен интерфейс;
  • Не се изисква инсталиране на компютъра;
  • Можете да заредите няколко публикации едновременно, като настроите времето за изтегляне за всеки;
  • Възможно е забавено изтегляне.

недостатъци

  • Няма нормален превод на руски език. Някои елементи могат да бъдат преведени, но като цяло това е селективно;
  • За да използвате това приложение, трябва да въведете двойка парола за вход от вашия Instagram-акаунт;
  • Не е много удобно да публикувате няколко длъжности наведнъж, тъй като за всеки от тях е необходимо да зададете очакваното време за публикуване.

Когато използвате Gramblr, не се препоръчва да злоупотребявате с неговите възможности, т.е. да публикувате твърде много публикации за кратък период от време, тъй като това може да доведе до временно блокиране на сметката в Instagram. Освен това, не е нужно да използвате тази програма, за да разпространявате рекламно съдържание в големи обеми.

Свали Gramblr безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт