Компетентна селекция на прическа - много трудна задача. За радостта на тези, които са готови да направят някои промени по образа си, в момента има доста широк спектър от програми, предназначени да улеснят този процес. В този материал ще бъдат разгледани най-изявените представители на тази категория софтуер.

3000 прически

Този продукт на местните разработчици е идеален, ако искате напълно да промените своя имидж. Тук има не само изключително подробен каталог на най-разнообразните прически, но и огромно количество аксесоари и грим елементи.

Програма за избор на прическа 3000 Прически

Въпреки всички предимства на този софтуер, не забравяйте, че той е пуснат отдавна, така че диапазонът, който не винаги е представен в него, ще бъде от значение. Освен това някои изображения не се изпълняват точно или се показват неправилно.

Изтегляне на софтуер 3000 прически

jKiwi

Донякъде по-лесна за ползване програма, подобна на предишния набор от функции. Основната му особеност е начинът на нанасяне на грима върху снимката, което позволява постигането на максимален реализъм.

Програмата за избор на прическа jKiwi

Като се има предвид фактът, че jKiwi е напълно безплатна и в същото време осигурява обработка на изображения с доста високо качество, тя може безопасно да се нарече един от най-добрите в тази категория.

Изтеглете софтуера jKiwi

Коса Про

Този софтуер може да ви помогне, ако не се нуждаете от голямо разнообразие от прически и току-що сте решили да си представите как може да изглеждате с друга подстригване.

Програма за подбор на косата

Изтегляне на софтуер Hair Pro

Салон Стилър Про

Най-модерната програма, представена в този материал. Тя е предназначена за нуждите на салони за красота и съответно осигурява най-качествени резултати за много висока цена.

Програма за оформяне на коса Salon Styler Pro

Съгласно статуса, за най-продуктивната работа Salon Styler Pro изисква професионално оборудване.

Изтеглете софтуера Salon Styler Pro

Всеки представител на разглежданата категория софтуер по свой собствен начин ще ви помогне при избора на прическа. Въпреки това, за да се постигне най-добрият резултат, разумно решение ще бъде да се свържете с специалистите.