Всеки знае популярните програми за качване на файлове чрез BitTorrent протокола. Но има ли приложения, които могат да извършват разширено търсене на торенти на различни ресурси? Безплатна програма HAL от разработчика Bithal се отнася само за този вид приложение.

HAL ви позволява да търсите торенти от голям брой различни тракери и дава възможност за по-нататъшно изтегляне от тях с вградения браузър.

Търсете торенти

Основната функция на HAL е да търси торенти на различни тракери. Приложението ви позволява да търсите файлове с повече от 100 специализирани ресурси, които изискват оторизация на потребителите и без тях. По време на настройката за търсене можете да посочите кои сайтове искате да създадете: на ресурси на руски език, сайтове с регистрация или без регистрация. В допълнение, възможността за търсене по конкретни категории се реализира: видео, аудио, книги, игри, софтуер и др.

Търсете торенти в програмата HAL

В отделен раздел има специална функция за лично търсене, в която можете да търсите съдържание на определен тракера.

Лично търсене в торента в програмата HAL

Вграден браузър

Приложението HAL има вграден браузър. Той ви позволява да излезете от търсещата машина до определен тракера, за да изтеглите торент файла, след което да го качите на клиента.

Вътрешният браузър в програмата HAL

За да активирате достъпа на браузъри до блокирани сайтове, програмата предлага връзка с безплатен прокси сървър.

За автоматично оторизиране на сайтове има вграден мениджър на пароли.

Управление на паролите в програмата HAL

Преглед на торент новости

В отделен раздел разработчиците на приложението HAL осъзнаха възможността да видят нови продукти от различни тракери. В този случай има възможност за разширено сортиране на торенти по категории, което отчита не само типа съдържание, но и жанра.

Нови торенти в програмата HAL

Предимства на HAL

  1. Широки възможности за намиране на торенти;
  2. Интерфейс на руски език;
  3. Лесен за използване.

Недостатъци на HAL

  1. Поддържа работа само с операционна система Windows;
  2. Наличие на реклама;
  3. Невъзможността за директно изтегляне на съдържание в програмата (трябва да прехвърлите изтегления торент в клиентското приложение).

Приложението HAL понастоящем е най-доброто решение за разширено търсене на торенти, особено в рускоезичния интернет сегмент. Основният недостатък на този продукт е наличието на рекламни материали.

Свали HAL безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт