Наскоро Yandex все повече завладява интернет пространството, създавайки интересни и много полезни услуги. Сред тях има един от най-старите и широко търсени сред потребителите - Yandex.Mail. За него по-нататък и ще бъдат обсъдени.

Ние блокираме адресата в Yandex

Всеки, който използва електронна поща, е наясно с такъв феномен като бюлетин или просто нежелани имейли от някои сайтове. Изпращането им в папката " Спам " невинаги помага, а в този случай блокирането на имейл адреса се оказва спасителен.

  1. За да добавите електронна поща към "Черния списък" , на главната страница на услугата кликнете върху иконата на зъбно колело, обозначаваща "Настройки" , след което изберете "Правила за обработка на електронна поща " .

    Отворете "Правила за обработка на букви" в "Настройки"

  2. Сега попълнете празното поле в елемента " Черно списък " и след това запишете въведения адрес, като кликнете върху бутона Добавяне .

    Въведете адреса в черния лист и кликнете върху бутона Добавяне

  3. След като добавите всички нежелани адреси в този списък, те ще бъдат показани под линията за въвеждане, за да можете да ги премахнете от списъка в бъдеще.

    Адресите на имейл адресите

Сега писмата от всички имейл адреси, които са засегнати от ненужна информация, вече няма да се показват във входящата ви поща.