Не много хора знаят, но в социалната мрежа VKontakte, в допълнение към възможността да купуват и използват специални стикери - стикери, също е възможно да ги създадете сами. Обаче, разкривайки истинската същност на създаването на стикери, много потребители ще бъдат много разочаровани, тъй като администрацията строго ограничава тези възможности, поради някои странични аспекти.

Създаване на стикери VKontakte

Веднага е необходимо да отбележим, че преди да се премине директно към разрешаването на техническата страна на въпроса относно поставянето на стикери на уебсайта на VK.com, е важно да се установят ясни правила, при пълно зачитане на което вашите стикери могат да бъдат приети в магазина. По-специално можете да включите в списъка с подобни правила:

 • всяко изображение трябва да има разделителна способност не по-голяма от ширината и не по-малка от 512 пиксела и същата височина (512 × 512);
 • фонът на изображенията трябва да бъде изключително прозрачен с чисти изрези от основната част на изображението;
 • всеки графичен файл трябва да бъде записан в png формат;
 • всички изображения, които са част от комплекта стикери, трябва да бъдат изключително авторски и да отговарят на общоприетите изисквания за цензура.

Повече подробности за допълнителни аспекти, свързани с процеса на създаване на набор от стикери за VK, може би в специална общност, създадена от администрацията.

Успешното публикуване на стикери може да се очаква само ако идеята за създаването им е харесана от модераторите.

Официален лепенки за публична страница Vkontakte

 1. Отидете на официалната връзка на VK "Vkontakte Stickers" .
 2. Главна страница на официалните стикери на общността Vkontakte

 3. Превъртете страницата до полето "Предложете новини" и заредете до пет стикера, които действат като вид портфолио.
 4. Отидете на полето, за да предложите новини в официалните стикери на общността VKontakte

 5. Попълнете обжалването с текста, описващ желанието си да създадете пълен комплект, който след това трябва да бъде изпратен в магазина за стикери на сайта.
 6. Предлагайте новини в официалната общност за стикери Vkontakte

След това има няколко възможни начина на развитие.

 1. Администрацията на посочената общност ще се свърже с Вас, за да потвърди сътрудничеството, като посочи по-голямата част от техническите аспекти и страничните условия. Освен това, по време на дискусията, процесът на печелене на стикери след публикуването им ще бъде разкрит.
 2. Вашите стикери ще бъдат отхвърлени по някаква причина, така че ще получите известие. Възможни са и случаите, в които просто няма да получите известие в случай на отказ на предложеното сътрудничество.

Това завършва официалните методи. Ако обаче не сте доволни от крайния резултат, можете все пак да опитате ръката си, като предлагате набор от стикери на автора в други социални мрежи или администрирането на различни добавки.

Прочетете още: Как да получите безплатни стикери

Освен това трябва да се отбележи, че ако просто искате да използвате стикерите си на сайта, единственият по-прост начин е да ги качите като обикновени изображения. Разбира се, този процес има много недостатъци, но предвид сложността на публикуването в официалния магазин за стикери на VK, понякога това е единственото рационално решение на проблема.