Често потребителите изпитват различни проблеми, когато се опитват да получат достъп до своя профил в YouTube. Този проблем може да се появи в различни случаи. Има няколко начина да възстановите достъпа до профила си. Нека да разгледаме всеки от тях.

Нямам достъп до профила си в YouTube

Най-често проблемите са свързани с потребителя, а не на катастрофата на сайта. Следователно проблемът няма да бъде решен сам по себе си. Необходимо е да го премахнете, така че не е нужно да прибягвате до крайни мерки и да не създавате нов профил.

Причина 1: Неправилна парола

Ако не можете да осъществите достъп до профила си, защото сте забравили паролата си или системата ви казва, че паролата е неправилна, трябва да я възстановите. Но първо се уверете, че сте въвели всичко правилно. Уверете се, че клавишът CapsLock не е натиснат и използвате езиковото оформление, което искате. Изглежда, че обяснението е абсурдно, но най-често проблемът е в невниманието на потребителя. Ако сте проверили всичко и проблемът не е разрешен, следвайте инструкциите, за да възстановите паролата:

 1. След като въведете електронната поща на страницата за въвеждане на парола, кликнете върху "Забравена парола?" .
 2. Забравена парола YouTube

 3. След това трябва да въведете парола, която си спомняте.
 4. Въвеждане на старата парола в YouTube

 5. Ако не можете да си спомните паролата, до която сте имали достъп, кликнете върху "Друг въпрос" .

Друг въпрос в YouTube

Можете да промените въпроса, докато не намерите такъв, на който можете да отговорите. След като въведете отговора, трябва да следвате инструкциите, които сайтът ще предостави, за да възстановите достъпа до него.

Причина 2: Неправилно въвеждане на имейл адрес

Случва се, че необходимата информация изтича от главата ми и не мога да си спомня. Ако се случи, че сте забравили адреса на електронната поща, трябва да следвате пример за същите инструкции, както в първия метод:

 1. На страницата, на която искате да изпратите електронна поща, кликнете върху "Забравихте имейл адреса си?" .
 2. Забравих имейл адреса си

 3. Въведете резервния адрес, предоставен по време на регистрацията, или телефонния номер, на който е регистрирана пощата.
 4. Въвеждане на резервни данни в YouTube

 5. Въведете името и фамилията, които сте посочили при регистрацията на адреса.

като въведете име и фамилно име, като възстановите профила си в YouTube

След това трябва да проверите резервната поща или телефон, където трябва да получите съобщение с инструкции за по-нататъшни действия.

Причина 3: Загуба на профил

Често нападателите използват профилите на други хора за тяхна собствена полза, като ги хакнат. Те могат да променят данните за вход, за да загубят достъпа до вашия профил. Ако смятате, че някой друг използва профила ви и вероятно е променил данните, след което не можете да влезете, трябва да използвате следната инструкция:

 1. Отидете в центъра за поддръжка на клиенти.
 2. Страница за поддръжка на потребителите

 3. Въведете телефонния номер или имейл адреса.
 4. Въвеждане на имейл адреса на YouTube

 5. Отговорете на един от въпросите.
 6. Кликнете върху "Промяна на паролата" и поставете такъв, който никога не е бил използван в този профил. Не забравяйте, че паролата не трябва да е лесна.

Промяна на паролата за YouTube

Сега отново притежавате своя профил, а измамникът, който го е използвал, вече няма да може да влезе. И ако остане в системата по време на смяната на паролата, той незабавно я изхвърля.

Причина 4: Проблем с браузъра

Ако посетите YouTube чрез компютър, проблемът може да е в браузъра ви. Възможно е да не работи правилно. Опитайте да изтеглите нов интернет браузър и да влезете в него.

Причина 5: Стара сметка

Решихте ли да разгледате канала, който не сте посетили дълго време, но не можете да влезете? Ако каналът е създаден преди май 2009 г., тогава може да има проблеми. Фактът е, че профилът ви е стар и сте използвали потребителското име в YouTube, за да влезете. Но системата се е променила дълго време и сега ви е необходима връзка с електронна поща. Възстановете достъпа, както следва:

 1. Отворете страницата за вход в Google. Ако нямате такъв, първо трябва да го създадете. Влезте в пощата, като използвате данните си.
 2. Влезте в профила в YouTube на Google

  Прочетете още: Създайте профил в Google

 3. Кликнете върху връзката " www.youtube.com/gaia_link "
 4. Въведете потребителското име и паролата, които сте използвали преди да влезете в профила си, и кликнете върху "Претърсване на канал".

Изисквайте канал в YouTube

Сега можете да влизате в YouTube с помощта на пощата на Google.

Това бяха основните начини за решаване на проблемите с влизането в профила на YouTube. Потърсете проблема си и се опитайте да го разрешите по подходящ начин, следвайки указанията.