Присъствието на компютъра на възможността за създаване на няколко профила е много полезно. Благодарение на тази функция един компютър може удобно да използва няколко души наведнъж. Windows 10, точно както другите операционни системи, ви позволява да създавате много такива записи и да ги използвате активно. Но промяната в интерфейса на новата операционна система е объркала първоначално потребителите, тъй като бутонът за излизане от профила леко промени местоположението си в сравнение с по-ранните версии на Windows и придоби нов облик.

Процесът на излизане от профила

Оставянето на текущата сметка в Windows 10 е много проста и целият процес ще отнеме не повече от няколко секунди. Но за неопитни потребители, които се запознават само с персонален компютър, това може да изглежда като истински проблем. Така че, нека да разгледаме по-отблизо как може да се направи това с помощта на вградените инструменти за OS.

Метод 1

  1. Кликнете с левия бутон върху елемента "Старт" .
  2. В менюто отляво кликнете върху иконата под формата на снимка на потребителя.
  3. Изход

  4. След това изберете "Изход" .
  5. Излезте от профила си

Забележка: Можете също така да използвате комбинацията от клавиши, за да излезете от профила: просто натиснете "CTRL + ALT + DEL" и изберете "Exit" на екрана, който се показва пред вас.

Метод 2

  1. Кликнете с десния бутон върху елемента "Старт" .
  2. След това кликнете върху "Изключване или Излизане" и след това "Изход" .
  3. Излизане от Windows 10

Тук, по такива прости начини, може да се остави една Windows OS сметка 10 и да отидете в друга. Очевидно е, че знаейки тези правила, ще можете бързо да преминете между потребителите на операционната система.