Ако често използвате услугата на YouTube от Google, за да гледате видеоклипове, най-вероятно сте регистриран потребител. Ако не е така, тогава би било по-добре да промените това и да се регистрирате в YouTube, в края на краищата, след което ще получите редица предимства и опции, които преди са били недостъпни. Едно такова предимство е способността да се абонирате за канал, който е изключително удобен.

Какво дава абонаментът

Естествено, преди да направите обяснение на самия процес на абонамент, първо трябва да разберете самата концепция: "Какво е абонамент?" И "Защо е необходимо?".

Всъщност всичко е съвсем просто: абонаментът е една от многото функции на видео хостинг в YouTube, който ви позволява да добавите един или друг автор, така да се каже, към вашите любими. Това означава, че като се абонирате за даден човек, в бъдеще можете лесно да го намерите в услугата, като влезете в профила си.

В допълнение към факта, че имате възможност да посещавате периодично любимия си автор, има и други промени. Видеоклипът на потребителя ще се показва периодично на началната ви страница, освен това ще бъдете уведомени за пускането на нови видеоклипове. И това е само малка част от бонусите, които ще получите общо.

Абонирането

След като разберете какво е абонаментът и за какво е, можете спокойно да отидете до самия процес. Всъщност, това е просто за ужаса. Трябва само да кликнете върху бутона Абонамент , който се намира под видеото, което гледате, или директно на канала на потребителя. Но за да няма никой ненужен въпрос, сега ще бъде дадена подробна инструкция, така да се каже, от "А" до "Аз".

 1. Ще започнем със ситуацията от самото начало - от влизането в самия профил. За да го въведете, трябва да отидете директно на главната страница на сайта на YouTube в браузъра си.
 2. Главната страница на YouTube

 3. След като кликнете върху бутона " Вход ", който се намира в горния десен ъгъл на прозореца, трябва да въведете информацията си: имейл и парола. Между другото, ако не сте регистрирани в услугата, но има пощенски профил в Gmail, можете да въведете данните си, защото тези услуги са свързани, защото са продукти на една компания - Google.
 4. влезте в профила си в YouTube

Урокът: Как да се регистрирате в YouTube

След като влезете в профила си, можете директно да отворите дизайна на абонамент за автор. Както споменахме по-рано, има два начина да се абонирате, или по-скоро, местоположението на бутона със същото име може да бъде в два варианта - под видеото и на самия канал.

бутон за абониране за YouTube

Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху този бутон. Освен това, можете да направите това направо по време на възпроизвеждането на видеоклипове, поради което възпроизвеждането му не свършва.

Така че, как да се абонирате за потребителя, разбрахме, но как да търсите за тези потребители? Как да намерите автора, на който искате да се абонирате? Разбира се, това обикновено се случва само по време на хаотичен преглед на видеоклипа, но все още има начин да намерите канала себе си, съдържанието на което ви подхожда безусловно.

Намерете интересни канали

На YouTube има милиони канали, които се различават едно от друго, както в разказа, така и в жанра. Това е красотата на този феномен, защото YouTube е услуга за всички. На него всеки може да намери нещо за себе си. Милиони канали показват абсолютно различни, различни трансмисии. Ето защо във всички тези хаос трябва да можете да намерите това съдържание, което е необходимо за вас, и да минете от останалите.

Определено предварително дефинирани

В тази категория можете да включите тези канали, видеоклиповете, които гледате всеки път, като посетите YouTube. Възможно е да наблюдавате творчеството на един човек доста дълго време, но не сте го абонирали - бързо го коригирайте. Как да направите това, което вече знаете.

Препоръки за YouTube

Възможно е веднъж да сте забелязали, че винаги има видеоклип на главната страница, която бихте искали да видите с удоволствие. Не е случайно, така да се каже, Ютуб знае, че обичате. Представената услуга събира информация през цялото време: какъв жанр предпочитате, на какви теми най-често гледате кои канали посещавате най-често? Въз основа на всички тези данни, на главната страница на сайта винаги има канали на онези хора, чиято работа може да ви хареса. Този раздел се нарича: Препоръчва се .

раздел, препоръчан в YouTube

Между другото, обърнете внимание на връзката Expand, която е в долния десен ъгъл. Ако списъкът с видеоклипове, предложени от YouTube, е твърде малък за вас, след като кликнете върху връзката, то ще се увеличи и ще намерите точно това, което искате.

Търсене по категория

Ако не вярвате на избора на Младост и искате самостоятелно да изберете канала, за който искате да се абонирате, трябва да посетите категория , където, както е лесно да се отгатне, всички видеоклипове се записват в различни подгрупи, различаващи се по жанр и тема.

категория в yutube

В различните категории ще ви бъде представен избор от най-добрите представители на определен жанр. Можете лесно да отидете на канала на всеки потребител и да погледнете независимо работата му, след това да решите дали искате да се абонирате за него или не.

Търсене в сайта

Разбира се, никой не е отменил търсенето на всички видеоклипове, които някога са били публикувани на сайта. Особено това е начинът, по който повечето потребители предпочитат да търсят, защото, като въвеждат ключови думи или дори име, потребителят веднага ще намери подходящото съдържание.

Освен това има възможност за използване на филтър, доста "богат". С него можете бързо да филтрирате нежелани видеоклипове, като изберете типа, продължителността, датата на изтегляне и други желани функции.

филтър за търсене в YouTube

В тенденцията

И, разбира се, не можем да пренебрегнем такава част от Yutuba, както и в тенденцията . Този елемент се появи на сайта сравнително наскоро. Тъй като е лесно да се досетите, в тенденция тя събира само по себе си онези видеоклипове, които за кратък период от време (24 часа) получават невероятна популярност, причинявайки известно вълнение сред потребителите на сайта. Като цяло, ако искате да намерите популярни произведения в YouTube, отидете в секцията В тенденция .

секция в тенденция в YouTube

Забележка. В руския сегмент на YouTube, за съжаление, в раздела "В една тенденция", откровено некомпетентна, свежа и незаинтересована работа може да падне. Това се дължи на факта, че видео данните просто печелят популярност поради така наречената измама. Има обаче изключения.

Последици от абонамента

В началото на статията се казва, че като се абонирате за автора, можете да проследите всичките му действия, извършени по канала: да научите един от първите за пускането на нов видеоклип и други подобни. Но не беше казано как се случва това, което сега ще бъде коригирано.

Абонаменти на компютъра

Незабавно си струва да се каже, че видеоклипът от всички канали, на които някога сте се абонирали, е в същия раздел. Разделът, от своя страна, е в Ръководството за Младост, т.е. в менюто, разположено от лявата страна на сайта.

Абонаментна секция в YouTube

Ако искате да влезете директно в самия канал, за да видите видеоклипове оттам, можете да видите техния списък, като слезете надолу малко.

всички абонаменти в YouTube

По този начин имате на ваше разположение два начина как можете да гледате видеоклипове от каналите, за които сте абонирани. Първият ви демонстрира незабавно всички видеоклипове, разделяйки ги на датата на добавяне (днес, вчера, тази седмица и т.н.), а втората ви позволява да прегледате самия канал.

Обърнете внимание. В "Ръководството за YouTube", в секцията "Абонаменти" , понякога се появява число срещу името на канала. Това означава броя на видеоклиповете, които потребителят има, които все още не сте виждали.

Абонаменти на телефона ви

Както знаете, видеоклиповете в YouTube могат да се виждат на устройства с Android или iOS. За да направите това, дори има специално приложение, което се нарича YouTube. В допълнение, на смартфон или таблет можете да изпълнявате същите действия, както при компютъра, т.е. не сте ограничени по никакъв начин.

Изтеглете приложението YouTube

Някой дори може да забележи, че по телефона, за да взаимодейства с абонираните канали, е много по-лесно. Е, като цяло, няма разлика.

 1. За да видите всички абонаменти, първо трябва да отидете в секцията със същото име на главната страница.
 2. абонаментната секция в YouTube на вашия телефон

 3. В този раздел можете да намерите два интерфейсни блока. Първият е списък с канали, за които сте се абонирали, а вторият са самите видеоклипове.
 4. Интерфейс за абонамент в YouTube на вашия телефон

 5. Ако всичко е ясно с видеозаписи, за да видите всички канали, трябва да натиснете стрелката, която е насочена надясно, разположена непосредствено до нея.
 6. отидете на всички канали в YouTube на вашия телефон

 7. Като цяло ще ви бъде показан целия списък.
 8. всички канали в YouTube на вашия телефон

Обърнете внимание. Както в случая с компютърната версия на сайта, на телефоните има обозначение заедно с името на канала, което символизира, че потребителят не е виждал всички видеоклипове, добавени след абонамента. Истината на устройствата не е число, а маркер.

заключение

В крайна сметка можете да кажете едно нещо - абонаментът за YouTube е много удобно нещо. Без разлика, гледане на видеоклипове от вашия компютър или от всяко мобилно устройство, можете бързо да намерите тези канали, съдържанието, на което винаги ще бъдете доволни и заинтересовани. Освен това е лесно да се абонирате. Разработчиците на услугата на YouTube специално се опитаха да направят този процес толкова прост и интуитивен, че всички потребители не изпитват дискомфорт, за което са много благодарни.