Социална мрежа Facebook предлага на своите потребители функция, като например абонамент за страницата. Можете да се абонирате, за да получавате известия за актуализации на потребителите. Това е много просто, само няколко прости манипулации.

Добавяме страница във Facebook към абонаменти

  1. Отворете личната страница на човека, за когото искате да се абонирате. Можете да направите това, като кликнете върху името му. За да намерите човек, използвайте търсенето в Facebook, което се намира в горния ляв ъгъл на прозореца.
  2. търсене в Facebook

  3. След като преместите на необходимия потребителски профил, трябва само да кликнете върху "Абониране", за да получавате актуализации.
  4. абонамент за Facebook страница

  5. След това можете да кликнете върху същия бутон, за да конфигурирате показването на известия от този потребител. Тук можете да прекратите абонамента или да дадете приоритет на известието за този профил в емисията за новини. Можете също така да изключите или включите известията.

Настройване на абонамент за Facebook

Проблеми с абонирането за потребителски профил във Facebook

В повечето случаи няма да има проблеми с това, но трябва да обърнете внимание на факта, че ако няма такъв бутон на определена страница, потребителят е деактивирал тази функция в настройките си. Затова не можете да се абонирате за него.

Ще видите актуализации на страницата на потребителя в собствения си поток, след като го абонирате. Актуализациите на приятели също ще се показват в емисията за новини, така че не е необходимо да се абонирате за тях. Също така можете да изпратите заявление за добавяне към приятели към човек, за да следите неговите актуализации.