Определянето на изображение чрез фотография отдавна позволява на всеки да заснеме завинаги незабравими събития в живота си, красиви гледки към дивата природа, уникални паметници на архитектурата и много други. Изхвърляме много снимки на твърдия диск на компютъра и след това искаме да ги споделим с други потребители на социални мрежи. Как да направите това? По принцип нищо не е сложно.

Изпращаме снимки от компютъра на Odnoklassniki

Нека разгледаме по-отблизо как да поставите снимка, съхранена в паметта на вашия компютър, на личната ви страница в Odnoklassniki. От техническа гледна точка това е процесът на копиране на файл от твърд диск на компютър на сървър на социална мрежа. Но ние се интересуваме от алгоритъма на действията на потребителите.

Метод 1: Поставяне на снимка в бележка

Нека започнем с най-бързия начин да запознаете обществеността с вашата снимка - да създадете бележка. Само няколко секунди и всичките ви приятели ще видят изображението и ще прочетат подробностите за него.

 1. Отваряме уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, въведете потребителското име и паролата в секцията "Запиши бележка", кликнете върху иконата "Фото" .
 2. Напишете бележка на сайта Odnoklassniki

 3. Отваря се прозорецът на Explorer, намерете снимката, която поставяме на ресурса, кликнете върху него с LMB и изберете "Open" . Ако искате да качите няколко изображения наведнъж, задръжте натиснат клавиша Ctrl на клавиатурата и изберете всички необходими файлове.
 4. Вижте снимка на уебсайта на Odnoklassniki

 5. Пишем няколко думи за тази снимка и кликнете върху "Създаване на бележка".
 6. Създайте бележка на сайта Odnoklassniki

 7. Снимката е публикувана успешно на страницата ви и всички потребители, които имат достъп до нея (в зависимост от настройките ви за поверителност), могат да преглеждат и оценяват снимката.
 8. Снимката е публикувана на сайта Odnoklassniki

Метод 2: Качване на снимки в създадения албум

В профила си в Odnoklassniki можете да създавате много албуми по различни теми и да ги качвате. Това е много удобно и практично.

 1. Отиваме в сайта в профила си, в лявата колона под аватара намираме елемента "Снимка" . Кликнете върху него с левия бутон на мишката.
 2. Меню на снимката на сайта Odnoklassniki

 3. Ние падаме на страницата на техните снимки. Първо, ще се опитаме да създадем собствен албум за снимки, като кликнете върху колоната "Създаване на нов албум" .
 4. Създаване на албум на сайта Odnoklassniki

 5. Измисляме име за нашата колекция от снимки, посочваме кого ще бъде достъпно за гледане и завършва процеса ни за създаване на творби с бутона "Запазване" .
 6. Създайте албум на сайта Odnoklassniki

 7. Сега изберете иконата с изображението на камерата "Добавяне на снимка" .
 8. Добавете снимка на уебсайта на Odnoklassniki

 9. В Explorer намерете и изберете избраната снимка за публикуване и кликнете върху бутона "Отвори" .
 10. Отваряне на снимки на сайта Odnoklassniki

 11. Като кликнете върху иконата на молив в долния ляв ъгъл на миниизображението на снимката, можете да маркирате приятели в снимката си.
 12. Маркирайте приятели на Odnoklassniki

 13. Кликнете върху бутона "Създаване на бележка" и снимката за няколко минути се зарежда в създадения от нас албум. Задачата бе завършена успешно.
 14. Качване на снимки на уебсайта на Odnoklassniki

 15. По всяко време местоположението на снимките може да се промени. За да направите това, под снимката на миниизображението кликнете върху връзката "Прехвърляне на избраната снимка в друг албум".
 16. Прехвърлете снимки на уебсайта на Odnoklassniki

 17. В полето "Избор на албум" кликнете върху иконата под формата на триъгълник и в отварящия се списък кликнете върху името на желаната директория. След това потвърждаваме избора си с бутона "Прехвърляне на снимки" .
 18. Прехвърляне на снимки в друг албум Odnoklassniki

Метод 3: Задайте основната снимка

На уеб сайта Odnoklassniki можете да качите главната снимка на вашия профил от вашия компютър, която ще се показва в аватара. И, разбира се, да го промените на друг по всяко време.

 1. На страницата си задръжте курсора на мишката върху нашия аватар вляво, а в менюто, което се показва, изберете елемента "Промяна на снимки" . Ако още не сте изтеглили основната снимка, кликнете върху реда "Избиране на снимка" .
 2. Променете основната снимка на сайта Odnoklassniki

 3. В следващия прозорец кликнете върху иконата "Изберете снимка от компютъра". Ако желаете, можете да направите основната снимка от съществуващите албуми.
 4. Изберете снимка от вашия компютър Odnoklassniki

 5. Отваря се Explorer, изберете и изберете желаното изображение, след което кликнете върху "Open" . Готово! Качена е основна снимка.

Както вече видяхте, качването на снимки от Odnoklassniki от вашия компютър е лесно. Споделяйте снимки, насладете се на успеха на приятели и се наслаждавайте на комуникацията.

Вижте също: Изтриваме снимки в Odnoklassniki