Можете да добавите обсесивно лице в "Черния списък", така че да не ви притеснява повече. За щастие в Odnoklassniki няма нищо трудно да добавите други потребители към "Черния списък" .

За "черния списък"

Ако добавите потребител към спешността, той няма да може да ви изпраща съобщения, да коментира някои от вашите записи. Все пак той все още има възможността да отговори на вашите коментари към записите на други хора, плюс възможността за преглеждане на данните на страницата ви също не изчезва.

Ако добавите приятеля си в "Черния списък" , той няма да бъде премахнат от приятелите ви, но всичко, описано по-горе, ще се приложи към него.

Метод 1: Съобщения

Ако подозрителен човек ви пише и прави някакви съмнителни предложения, налага комуникацията ви и т.н., тогава можете да го поставите в ES директно от раздела "Съобщения" , без да отидете на страницата.

За да направите това, просто следвайте тези инструкции:

 1. Отворете "Съобщения" и намерете човека, с когото не искате да общувате.
 2. В горния панел кликнете върху иконата за настройки. Той се намира в десния ъгъл (най-крайният).
 3. Допълнителни настройки в съобщенията на съученици

 4. Малко меню с настройки ще се появи вдясно. Намерете и кликнете върху елемента "Блокиране". Всичко, потребител в "Черния списък" .
 5. Добавяне към черния списък от съобщенията на съученици

Метод 2: Профил

Като алтернатива на първия метод можете да използвате потребителски профил. Това важи особено за тези, които постоянно се опитват да добавят към приятелите си човек, но не пишат никакви съобщения. Този метод работи и без проблеми, ако потребителят е затворил своя "Профил" .

Работи само в мобилната версия на сайта! За да отидете до него, просто добавете "ok". В адресната лента на "m" .

Инструкцията е, както следва:

 1. Отидете в "потребителския профил" на потребителя, който искате да добавите към спешната ситуация.
 2. Отдясно на снимката обърнете внимание на списъка с действия. Кликнете върху "Още" (икона под формата на елипсис).
 3. В падащото меню изберете опцията "Блокиране" . Профилът се добавя към "Черния списък" .
 4. Добавяне към черния списък от профила в Odnoklassniki

Метод 3: От телефона

Ако понастоящем седиш по телефона, можеш да добавиш и особено досаден човек към "черния списък" , без да отиваш на компютърната версия на сайта.

Да видим как изглежда процедурата за добавяне към "черния списък" в мобилното приложение. Съученици:

 1. Отидете на страницата на човека, когото искате да блокирате.
 2. В панела, който се намира под аватар и името на човека, изберете опцията "Други действия" , които са маркирани с иконата на елипса.
 3. Отваря се меню, където елементът "Блокиране на потребителя" се намира най-отдолу. Кликнете върху него, след което потребителят ще бъде добавен успешно към вашия "Черният списък" .
 4. Добавяне към черния списък от вашия телефон в Съученици

По този начин блокирането на досаден човек няма да бъде трудно. Потребителят, който сте добавили към "Черния списък", няма да вижда известия за това. Можете да го изтеглите от ES по всяко време.