Входът в Съучениците е посочен при регистрацията и се въвежда всеки път, когато трябва да влезете в профила си. Ако смятате, че е необходимо, можете да го промените без сериозни ограничения. Други потребители обикновено не знаят вашите данни за вход.

Промяна на данните за вход от съучениците

Въпреки факта, че данните за вход са важна част от всеки профил, можете да го промените само с няколко стъпки. Настоящата инструкция е, както следва:

 1. Отворете " Настройки" . Обърнете внимание на блока под аватар, където трябва да бъде елемент "Моите настройки" . Друга възможност е да кликнете върху "Още" , което е в горния панел, след което изберете "Настройки" от контекстното меню.
 2. Превключете към настройките на подпрофила в Съученици

 3. По подразбиране ще се отворят "Основни настройки" . Ако това не е така, отидете при тях, като използвате блока от лявата страна на прозореца.
 4. Сега в центъра на екрана, намерете реда "Вход" . Поставете курсора на мишката върху него, така че да се появи оранжевата текстова връзка "Редактиране" .
 5. Промяна на данните за вход в OK

 6. Отваря се прозорец, където ще трябва да въведете номера си, за да се получи код за потвърждение. Въведете номера и кликнете върху бутона "Изпрати" .
 7. Потвърждение на броя на съучениците

 8. Въведете входящия код в специално поле. Обикновено става дума за минута.
 9. Сега можете да излезете с ново потребителско име за профила си. Основното изискване в този случай е, че не съвпада с влизанията, които вече са натъпкани в базата данни на сайта.
 10. Прозорец за ново влизане

Променете данните за вход в мобилната версия на сайта

За да промените данните за вход, не е необходимо да влизате в профила от компютъра, тъй като това може да стане от мобилното приложение на Odnoklassniki. Инструкцията стъпка по стъпка е както следва:

 1. Отворете основната информационна страница за профила си. За целта плъзнете завесата, която е скрита от лявата страна на екрана, надясно. Кликнете върху вашия аватар.
 2. Отивате в профила си в Съученици

 3. Сега, под ваше собствено име, изберете "Настройки на профила" .
 4. Превключете към настройките на подпрофила в мобилните Съученици

 5. След това изберете "Конфигуриране на лични данни".
 6. Превключете към лични настройки в Съучениците от телефона

 7. Кликнете върху "Вход" .
 8. Промяна на данните за вход от телефон в Odnoklassniki

 9. Въведете телефонния си номер и след това - кода за потвърждение в специално поле.
 10. Потвърждаване на номерата в мобилните съученици

 11. Сега можете да промените данните за вход към всички, които не са заети.
 12. Въвеждане на ново влизане в мобилните съученици

Понякога съучениците не ви позволяват да променяте данните за вход, поради това, че вече сте ги променили. Ако е така, ще трябва да изчакате няколко дни и да опитате отново.