Много хора се интересуват от въпроса за промяна на данните за вход в Skype. Възможно ли е да промените данните за вход в Skype и как? Прочетете още тази статия и ще знаете отговора.


Така че, мога ли да променя данните за вход в Skype? За да промените данните за вход в Skype, текущият профил за съжаление не може. Но можете да направите друг начин да овладеете това ограничение.

Как да промените данните за вход в Skype

Можете да създадете нов профил с необходимите данни за вход. За да направите това, можете да видите подробен урок за това. Истината ще трябва да прехвърли всички запазени контакти в ново влизане.

В Skype има специална функция само за този случай - можете да запазите списъка с контакти във файл и след това да го изтеглите с нов акаунт.

За да направите това, стартирайте Skype от профила, в който се съхраняват всички контакти. Изберете в горното меню следните елементи: Контакти> Разширени> Създаване на резервно копие на списъка с контакти.

Създаване на резервни копия на контакти в Skype

Изберете местоположението, за да запазите файла със списъка с контакти.

Запазете файл със списък от контакти в Skype

Сега създайте нов акаунт в Skype, влезте в него и изтеглете списъка с контакти. За да направите това, изберете следните елементи от менюто: Контакти> Разширени> Възстановяване на списъка с контакти от архивния файл.

Възстановете списъка с контакти от резервния файл в Skype

Отворете запазения файл.

Отваряне на списък с резервни контакти в Skype

Сега всички контакти ще бъдат прехвърлени в новия ви акаунт. Вярно е, че все още трябва да добавите всеки контакт към приятели, тъй като този Skype не може автоматично да направи.

Изберете аватар в профила, задайте други данни. В резултат на това ще получите копие от стария си профил, но с различно влизане. Единственото нещо е - не можете да преодолеете ограничението за получаване на някой, който вече е влязъл в профила ви. В останалото - това е пълна промяна на данните за вход, макар и малко трудно.

Не можете да промените данните за вход, а само да промените показваното име - това е много по-лесно и за вашите контакти няма да има разлика - те виждат само вашето показвано име.

Промяна на името в Skype

За да промените името в Skype, кликнете върху иконата на вашия профил в горния ляв ъгъл на програмата.

Текуща потребителска икона на потребителския профил в Skype

Отваря се менюто за настройки на профила. Кликнете върху показаното име и въведете нова.

Промяна на името в Skype

Сега всички потребители ще видят новото ви име. Истината понякога отнема известно време, че показваното име се е променило от целия ви списък с контакти, или вашите приятели и познати могат да рестартират Skype, за да обновят името ви.

Запазване на данните за вход при промяна на показваното име в Skype

Входът ще остане стар, затова потребителите ще видят стария ви псевдоним, когато ви добавят като приятел. Ако искате да промените напълно данните си за вход - използвайте първата опция.

Сега знаете как можете да промените своето потребителско име или екранно име в Skype.