IOS


Като се има предвид, че смартфоните на Apple не са евтини, преди да купите от ръцете си или в неформални магазини, трябва да прекарате максимално време в щателна проверка, за да се уверите в неговата автентичност. Така че, днес ще научите как да проверите iPhone по сериен номер.

Проверка на iPhone по сериен номер

По-рано на нашия сайт подробно беше разгледано, какви са начините да се намери серийния номер на устройството. Сега, знаейки, че е малко - уверете се, че имате оригиналния Apple iPhone.

Прочетете повече: Как да проверите автентичността на iPhone

Метод 1: уебсайтът на Apple

На първо място, възможността за потвърждаване на серийния номер е предоставена на уебсайта на Apple.

 1. Преминете през всеки браузър от тази връзка , Ще се появи прозорец, в който ще трябва да посочите серийния номер на притурката, просто въведете кода за потвърждение, показан на снимката по-долу, и след това кликнете върху бутона "Продължи" .
 2. Въведете серийния номер на уеб сайта на Apple

 3. В следващия момент ще се покаже информацията на устройството: моделът, цветът, както и очакваната дата на края на правото за поддръжка и ремонт. Преди всичко, тук информацията за модела трябва напълно да съвпадне. Ако купувате нов телефон, обърнете внимание на срока на валидност на гаранцията - в този случай трябва да получите съобщение, че устройството не е активирано за текущия ден.

Проверка на iPhone чрез сериен номер на уеб сайта на Apple

Метод 2: SNDeep.info

Една трета онлайн услуга ще ви позволи да пробиете iPhone със серийния номер по същия начин, както той се изпълнява на уебсайта на Apple. Освен това тук има повече информация за устройството.

 1. Отидете на страницата за онлайн услуги SNDeep.info от тази връзка , На първо място ще трябва да въведете серийния номер на телефона в посоченото поле, след което трябва да потвърдите, че не сте робот, и щракнете върху бутона "Проверка" .
 2. Въведете серийния номер iPhone на сайта SNDeep.info

 3. Освен това на екрана ще има прозорец, в който ще се получи пълната информация за интересна притурка: модел, цвят, обем на паметта, година на пускане и някои технически характеристики.
 4. Вижте характеристиките на iPhone на сайта SNDeep.info

 5. В случай, че телефонът е изгубен, в долната част на прозореца използвайте бутона "Добавяне към списъка с изгубени или откраднати" , след което услугата ще ви предложи да попълните малък въпросник. И ако новият собственик на устройството провери серийния номер на притурката по абсолютно същия начин, той ще покаже съобщение, че устройството е било откраднато, а също така ще бъде предоставена и информация за връзка за директна комуникация с вас.

Добавяне на iPhone към списъка, откраднат на сайта SNDeep.info

Метод 3: IMEI24.com

Онлайн услуга, която ви позволява да извършите проверката на iPhone както по сериен номер, така и чрез IMEI.

 1. Преминете през от тази връзка към страницата на онлайн услугата IMEI24.com. В прозореца, който се показва, въведете тестовата комбинация в полето и след това изпълнете теста, като кликнете върху бутона "Проверка" .
 2. Въведете серийния номер iPhone на IMEI24.com

 3. След това данните на устройството се показват на екрана. Както и в двата предходни случая, те трябва да бъдат еднакви - това означава, че имате оригинално устройство, което заслужава внимание.

Преглеждайте информацията за iPhone на IMEI24.com

Всяко от предоставените онлайн услуги ще ви помогне да разберете дали iPhone е оригинален преди вас или не. Когато купувате телефон от ръцете си или от интернет, добавете желания сайт към отметките си, за да проверите бързо устройството, преди да го закупите.